য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
সর্দার পতেল নেস্নেল য়ুনিতী এৱর্দকীদমক্তা নোমিনেসন তৌনবগী কৌবগী অরোইবা নুমিৎ জুন ৩০, ২০২০ ফাওবা শাংদোকখ্রে
04 MAY 2020 10:00AM by PIB Imphal
কেন্দ্র সরকারনা ভারতকী য়ুনিতী অমসুং ইন্তেগ্রিতী পুরকপদা অচৌবা থৌদাং লৌবগীদমক্তা সর্দার বল্লভভাই পতেলগী মিংদা খ্বাইদগী ৱাংবা সিবিলিয়ন এৱর্দ ওইনা সর্দার পতেল নেস্নেল য়ুনিতী এৱর্দ অসি হৌদোকখ্রে।
এৱর্দ অসিনা ঈরম অসিদা শিংথানীংঙাই ওইবা অমসুং পুক্নীং থৌগৎকদবা থৌদাং কয়া অমদা শরুক য়ারিবা মীওইশিং নত্ত্রগা ইন্সতিত্যুসনশিং নত্ত্রগা ওর্গনাইজেসনশিংবু শকখঙবীনবা লোইননা অকনবা অমসুং অপুনবা ভারতকী মগুনশিং হেন্না মপঙ্গল কনখৎহন্নবনি।
এৱর্দ অসিগীদমক্তা নোমিনেসনশিং/রিকোমেন্দেসনশিংগীদমক্তা কৌরদুনা সেপ্তেম্বর ২০, ২০১৯দা মসিগা মরী লৈননা নোতিফিকেসন অমা থোকখ্রে। এৱর্দ অসিগী মতংদা অকুপ্পা ৱারোল www.nationalunityawards.mha.gov.inদা ফংবীগনি।
মথক্তা পনখ্রিবা পোর্তেল অসিগী খুথাংদা নোমিনেসন তৌনবগী কৌবা অদু জুন ৩০, ২০২০ ফাওবা শাংদোকখ্রে।

Ministry of Home Affairs
Extension of the last date of Invitation of Nominations for Sardar Patel National Unity Award till 30th June, 2020
04 MAY 2020 10:00AM by PIB Delhi
Government of India has instituted Sardar Patel National Unity Award as the highest civilian award in the name of Sardar Vallabhbhai Patel, for contribution in promoting unity and integrity of India.
The award seeks to recognize the notable and inspiring contribution made by individuals or institutions or organizations in this field and reinforces the value of strong and united India.
A notification in this regard was issued on 20th September, 2019 calling in for nominations/recommendations for the Award. The detail in respect of award is available at www.nationalunityawards.mha.gov.in .
It has been decided to extend the invitation of nominations online through the above mentioned portal till 30th June, 2020.