হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ কেস মশিং য়াম্না লৈবা জিলাশিংদা সেন্ত্রেল তীমশিং থম্বগী থবক চত্থরি
03 MAY 2020 8:46PM by PIB Imphal
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়দগী সেন্ত্রেল পব্লিক হেল্থ তীম ২০ শেমলে অমদি মখোয়বু লৈবাক অসিদা কোবিদ-১৯ কেস মশিং য়াম্না রিপোর্ত তৌরক্লিবা জিলা ২০দা থারি। জিলাশিং অদুদি:
১. মুম্বাই, মহারাস্ত্রা
২. অহমেদাবাদ, গুজরাত
৩. দিল্লী (সাউথ ইস্ত)
৪. ইন্দোর, মধ্য প্রদেশ
৫. পুনে, মহারাস্ত্রা
৬. জয়পুর, রাজস্থান
৭. থানে, মহারাস্ত্রা
৮. সুরত, গুজরাত
৯. চেন্নৈ, তমিল নাদু
১০. হায়দ্রাবাদ, তেলঙ্গনা
১১. ভোপাল, মধ্য প্রদেশ
১২. জোধপুর, রাজস্থান
১৩. দিল্লী (সেন্ত্রেল)
১৪. আগ্রা, উত্তর প্রদেশ
১৫. কোলকাতা, নোংচুপ বেঙ্গল
১৬. কুর্নুল, আন্ধ্রা প্রদেশ
১৭. বদোদরা, গুজরাত
১৮. গুন্তূর, আন্ধ্র প্রদেশ
১৯. কৃষ্ণ, আন্ধ্র প্রদেশ
২০. লখনৌ, উত্তর প্রদেশ
তীমশিং অসিনা জিলাশিং/শহরশিং অসিগী মনুংদা শোকহ্ল্লবা ফমশিংদা কোবিদ-১৯ থিংনবা খোংথাংশিং লৌখৎপদা রাজ্যশিংবু মতেং পাংগনি। তীমশিং অসিনা রাজ্য সরকারশিংগী মতেং পাংগনি।

Ministry of Health and Family Welfare
Central teams being deployed to districts with highest number of COVID19 cases
03 MAY 2020 8:46PM by PIB Delhi
As many as twenty (20) Central Public Health Teams from the Ministry of Health & Family Welfare have been formed and are being sent to the 20 districts that are reporting the maximum number of COVID-19 cases in the country. These districts are:
1. Mumbai, Maharashtra
2. Ahmedabad, Gujarat
3. Delhi (South East)
4. Indore, Madhya Pradesh
5. Pune, Maharashtra
6. Jaipur, Rajasthan
7. Thane, Maharashtra
8. Surat, Gujarat
9. Chennai, Tamil Nadu
10. Hyderabad, Telangana
11. Bhopal, Madhya Pradesh
12. Jodhpur, Rajasthan
13. Delhi (Central)
14. Agra, Uttar Pradesh
15. Kolkata, West Bengal
16. Kurnool, Andhra Pradesh
17. Vadodara, Gujarat
18. Guntur, Andhra Pradesh
19. Krishna, Andhra Pradesh
20. Lucknow, Uttar Pradesh
These teams will support the States in implementation of containment measures for COVID-19 in the affected areas within these districts/cities. The teams shall assist the State Governments.