Ministry of Railways
Extended Cancellation of passenger train services
02 MAY 2020 12:45PM by PIB Delhi
In continuation of the measures taken in the wake of COVID-19, it has been decided that the cancellation of all passenger train services on Indian Railways shall be extended till 17th May, 2020.
However, movement of migrant workers, pilgrims, tourists, students and other persons stranded at different places shall be carried out by Shramik Special trains, as required by the State Governments, in terms of the guidelines issued by MHA.
Freight and Parcel train operations shall continue, as at present.

রেলৱে মন্ত্রালয়
পেসেঞ্জর ত্রেন সর্ভিস লেপ্পগী মতম শাংদোক্লে
02 MAY 2020 12:45PM by PIB Imphal
কোবিদ-১৯গী মতুং তারকপদা লৌখৎলকপা খোঙথাংগী মখা চত্থরকপা ওইনা ইন্দিয়ন রেলৱেজগী পেসেঞ্জর ত্রেন সর্ভিস খুদিংমক লেপ্পগী মতম মখা তানা অমুক মে ১৭, ২০২০ ফাওবা শাংদোক্নবা ফীরেপ লৌরে‍।
অদুম ওইনমক স্তেৎ লৈঙাকশিংনা মথৌ তাবগী মতুং ইন্না তোঙান তোঙানবা মফমশিংদা পন্দুনা লৈরিবা মাইগ্রেন্ত শিন্মীশিং, লাই খুরুমবা চৎপশিং, মহৈরোয় অমদি অতৈ মীওইশিং পুথোক পুশিন তৌবগী থবক্তি এম.ঐচ.এ.না পীখিবা চৎন-পথাপকী মতুং ইন্না শ্রমিক স্পিসিয়েল ত্রেনশিংনা তৌগনি‍।
পোৎ চৈ পুথোক পুশিন তৌবা ত্রেনশিংদি হৌজিক লৈরিবা অসিগুম্না মথৌ অদুম্মক তৌগনি‍।