গৃহ মন্ত্ৰালয়
ক’ভিড-১৯ৰ পৰিপ্ৰেক্ষিতত বলবত্ কৰা ‘লকডাউন’-ৰ সময়চোৱাৰ পৰিস্থিতি সমীক্ষা কৰাৰ বাবে পৰ্যালোচনা সভা গৃহ পৰিক্ৰমা মন্ত্ৰালয়ৰ
29 APR 2020 9:37PM by PIB Guwahati
‘লকডাউন’ৰ পৰিপ্ৰেক্ষিতত সৃষ্টি হোৱা পৰিস্থিতিৰ সমীক্ষা কৰাৰ বাবে কেন্দ্ৰীয় গৃহ পৰিক্ৰমা মন্ত্ৰালয়ে আজি এক বিস্তৃত পৰ্যালোচনা সভা অনুষ্ঠিত কৰে।
এই পৰ্যন্ত লাভ কৰা তথ্য অনুযায়ী লকডাউনৰ ফলত বিশেষ সুফল লাভ কৰাৰ লগতে পৰিস্থিতিৰ ব্যাপক উত্তৰণ সম্ভৱ হৈছে। পৰিস্থিতি আৰু অধিক উন্নত কৰাৰ স্বাৰ্থতে ‘লকডাউন’ৰ বাধা নিষেধ অবজ্ঞা নকৰি, বৰঞ্চ অহা ৩মে’ পৰ্যন্ত এই বিধি-নিয়মসমূহ আৰু কঠোৰ ভাবে মানি চলাতো বাধ্যতামূলক কৰা হৈছে।
ক’ভিড-১৯ সংক্ৰান্তীয় নতুন বিধি-নিয়মৰ সূচী অহা ৪ মে’ৰ পৰা বলবত্ হ’ব। এই সূচীৰ জৰিয়তে কেতবোৰ জিলাত বাধা-নিষেধৰ ক্ষেত্ৰত কিছু শিথিলতা অৱলম্বনৰ সম্ভাৱনা আছে। অনাগত সময়ত এই সংক্ৰান্তত সবিশেষ প্ৰকাশ কৰা হ’ব।

Ministry of Home Affairs
MHA holds a Comprehensive Review Meeting on the Lockdown situation in wake of spread of COVID-19
29 APR 2020 9:37PM by PIB Delhi
Ministry of Home Affairs (MHA) held a comprehensive review meeting on the lockdown situation today.
It was noted that there have been tremendous gains and improvement in the situation because of the lockdown till now. To ensure that the gains of the lockdown are not squandered away, the lockdown guidelines must be observed strictly till 3rd May.
New guidelines to fight COVID-19 will come into effect from 4th May, which would give considerable relaxations to many districts. Details regarding this would be communicated in the days to come.