ସ୍ଵରାଷ୍ଟ୍ର ବ୍ୟାପାର ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
କୋଭିଡ-19 ଲକଡାଉନ୍ ପରିସ୍ଥିତି ସମ୍ପର୍କରେ କେନ୍ଦ୍ର ଗୃହ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟର ସମୀକ୍ଷା ବୈଠକ
29 APR 2020 9:37PM by PIB Bhubaneshwar
କେନ୍ଦ୍ର ଗୃହ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ (ଏମଏଚଏ) ଆଜି ଲକଡାଉନ ପରିସ୍ଥିତି ସମ୍ପର୍କରେ ଏକ ବିସ୍ତୃତ ସମୀକ୍ଷା ବୈଠକ କରିଛି ।
ଏଥିରୁ ଜଣାପଡିଥିଲା ଯେ, ବର୍ତ୍ତମାନ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଲକଡାଉନ ପରିସ୍ଥିତିରେ ବହୁତ ଲାଭ ଏବଂ ଉନ୍ନତି ହୋଇଛି । ଲକଡାଉନର ସୁଫଳ ବଜାୟ ରଖିବାକୁ ହେଲେ, 3 ମେ’ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଲକଡାଉନ ନିର୍ଦ୍ଦେଶାବଳୀ ନିଶ୍ଚିତ ଭାବରେ ପାଳନ କରାଯିବା ଆବଶ୍ୟକ ।
କୋଭିଡ-19 ସହିତ ଲଢିବା ପାଇଁ ନୂତନ ନିର୍ଦ୍ଦେଶାବଳୀ 4 ମେ’ ରୁ କାର୍ଯ୍ୟକାରୀ ହେବ, ଯାହା ଅନେକ ଜିଲ୍ଲାକୁ ଯଥେଷ୍ଟ ଆଶ୍ଵସ୍ଥି ପ୍ରଦାନ କରିବ । ଏହି ବିଷୟରେ ସବିଶେଷ ତଥ୍ୟ ଆଗାମୀ ଦିନରେ ସୂଚିତ କରାଯିବ ।

Ministry of Home Affairs
MHA holds a Comprehensive Review Meeting on the Lockdown situation in wake of spread of COVID-19
29 APR 2020 9:37PM by PIB Delhi
Ministry of Home Affairs (MHA) held a comprehensive review meeting on the lockdown situation today.
It was noted that there have been tremendous gains and improvement in the situation because of the lockdown till now. To ensure that the gains of the lockdown are not squandered away, the lockdown guidelines must be observed strictly till 3rd May.
New guidelines to fight COVID-19 will come into effect from 4th May, which would give considerable relaxations to many districts. Details regarding this would be communicated in the days to come.