Ministry of Housing & Urban Affairs
Agra Smart city monitors COVID-19 hot-spots using GIS dashboard
30 APR 2020 1:58PM by PIB Delhi
Agra Smart City has created a GIS dashboard which will show various hotspots, heat map, positive cases, recovered cases etc. The dashboard updated on daily basis can be accessed from the link: http://covid.sgligis.com/agra
This dashboard is developed on IGiS platform an indigenous technology which brings GIS, Image Processing, Photogrammetry, and CAD together on a single platform which can also cater to multitude of solutions across industries like Agriculture, Defence, Forestry, Disaster Management, Land Information, Mining, Power, Smart City, Urban Planning, Utilities and Location Based Service.
Some of the features of the dashboard are illustrated below:
HEAT MAPPING, DATE-WISE AND ZONE-WISE ANALYSIS, INFECTION/RECOVERY TRENDS

হাউশিং অমসুং অর্বান পোবর্তী এল্লিবেসন মন্ত্রালয়
জি.আই.এস. দেশবোর্দ শিজিন্নদুনা আগ্রা স্মার্ৎ সিতীনা কোবিদ-১৯গী হোৎ-স্পোৎশিং মোনিতর তৌখ্রে
30 APR 2020 1:58PM by PIB Imphal
আগ্রা স্মার্ৎ সিতীনা হোৎস্পোৎশিং, হীৎ মেপ, পোজিতিব কেসশিং, রিকোভর তৌরবা কেসশিং অসিনচিংবশিং অসি উৎকদৌরিবা জি.আই.এস. দেশবোর্দ অমা শেমখ্রে। নুংতিগী অপদেৎ তৌবা দেশবোর্দ অসি লিঙ্ক অসিদগী এক্সেস তৌবা য়াগনি: http://covid.sgligis.com/agra
দেশবোর্দ অসিনা জি.আই.এস., ইমেজ প্রোসেসিং, ফোতোগ্রামিত্রী অমসুং সি.এ.দি.বু প্লেৎফোর্ম অমদা পুল্লপ পুন্সিল্লিবা লম অসিগী তেক্নোলোজী আই.জি.আই.এস. প্লেৎফোর্মদা পুথোকখিবনি, মসিনা এগ্রিকলচর, দিফেন্স, ফোরেস্ত্রী, দিজাস্তর, মেনেজমেন্ত, লেন্দ ইনফোর্মেসন, মাইনিং, পাৱর, স্মার্ৎ সিতী, অর্বান প্লান্নিং, য়ুতিলিতীশিং অমসুং লোকেশন বেজ সর্বিস, অসিগুম্বা ইন্দস্ত্রীশিংদা সোল্যুশন কয়া অমসু পীরি।
দেশবোর্দ অসিগী ফিচর কয়া অমসু মখাদা উত্তুনা তাক্লি:
হীৎ মেপ্পিং, দেৎকী মতুং ইন্না অমসুং জোনগী মতুং ইন্না পীবা এনালিসিস, ইনফেক্সন/রিকোভরী ত্রেন্দশিং