Prime Minister's Office
Telephone conversation between PM and Prime Minister of Canada
28 APR 2020 9:49PM by PIB Delhi
Prime Minister spoke on phone today with H.E. Justin Trudeau, Prime Minister of Canada
The two leaders discussed the prevailing global situation regarding the COVID-19 pandemic. They agreed on the importance of global solidarity and coordination, the maintenance of supply chains, and collaborative research activities.
Prime Minister thanked the Canadian Prime Minister for the assistance and support extended to the Indian citizens present in Canada, especially Indian students. Prime Minister Trudeau appreciated the support provided by Government of India for Canadian citizens in India.
Prime Minister conveyed the assurance that India’s productive capabilities in the pharmaceutical sector would remain available for assisting the citizens of the world, including those of Canada, to the best of India’s abilities.
The two leaders agreed that the partnership between India and Canada could contribute meaningfully to the global effort to fight the pandemic, especially through collaboration in research and technology aimed at finding a vaccine or therapeutic solutions to COVID-19.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী অমসুং কানাদাগী প্রধান মন্ত্রীগী মরক্তা তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে
28 APR 2020 9:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা কানাদাগী প্রধান মন্ত্রী হিজ এক্সিলেন্সী জস্তিন ত্রুদোগী ঙসি তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে।
লুচিংবা অনিনা কোবিদ-১৯ লাইচৎকী মতাংদা হৌজিক ওইরিবা মালেমগী ফিভমদা খন্ন-নৈনখি। মখোয়না গ্লোবেল সোলিদরিতী অমসুং কোওর্দিনেসন, সপ্লাই চেনগী মেন্তিনেন্স অমসুং কোলাবোরেতিব রিসর্স এক্তিবিতীশিংগী মরুওইবদা য়ানখি।
প্রধান মন্ত্রীনা কানাদাদা লৈরিবা ভারতকী নাগরিকশিং, মরু ওইনা ভারতকী মহৈরোইশিংদা তেঙবাং ফংহনবগীদমক কানাদাগী প্রধান মন্ত্রীবু থাগৎপা ফোংদোকখি। প্রধান মন্ত্রী ত্রুদোনা ভারত্তা লৈরিবা কানাদাগী নাগরিকশিংগীদমক ভারত সরকারনা তেঙবাং ফংহনবদা থাগৎপা ফোংদোকখি।
হিদাক-লাংথক্কী লমদা ভারতকী প্রদক্তিব কেপেবিলিতীশিং কানাদা য়াওনা মালেমগী নাগরিকশিংবু ভারতকী খ্বাইদগী ফবা তৌবা ঙম্বদা তেঙবাং পীনবগীদমক্তা ফংগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা থাজবা পীখি।
লুচিংবা অনিনা ৱাফম অসিদা য়ানবা পুরকখি মদুদি ভারত অমসুং কানাদাগী মরক্তা অখন্ননা কোবিদ-১৯গীদমক ভেক্সিন নত্ত্রগা অনা লাইয়েংবগী সোলুসনশিং পুথোক্নবা পান্দমদা রিসর্স অমসুং তেক্নোলোজীদা তেঙবাং পীনবগী থোংদা লাইচৎ অসি থেংননবা মালেম্না হোৎনরিবা অসিদা মতিক চানা থৌদাং য়াবা ঙমগনি।