রেলৱে মন্ত্রালয়
দিল্লী পুলিসকা লোয়ননা চৎমিন্নদুনা রেলৱেনা কোবিদকী মথৌ তৌরিবা দিল্লী পুলিস পর্সোনেলশিংদা নোংমদা ঈশিং বোতল ১০০০০ ফংহন্নবা থৌরাং
কালেনগী শাবা হেঙ্গৎলকপদা ইন্দিয়ন রেলৱেনা মসিগী পি.এস.য়ু. আই.আর.সি.তি.সি.গী তেংবাংগা লোয়ননা কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা চংশিল্লিবা লান্দা লম্বীগী নাকলশিং অমসুং অতোপ্পা মফমশিংদা স্তেসন তৌরিবা পুলিসকী মীওইশিংদা রেল নীর ৱাতর বোতলশিং ফংহনবা হৌরে
হৌজিক ফাওবদা বোতল ৫০০০০ হেন্না য়েন্থোকখ্রে; মেগী ৩ ফাওবা মখা চত্থনবা থৌরাং
21 APR 2020 3:31PM by PIB Imphal
ইন্দিয়ন রেলৱেজনা আই.আর.সি.তি.সি., আর.পি.এফ, জোনেল রেলৱেজ অমসুং অতোপ্পা রেলৱে ওর্গনাইজেসনশিংগী তেংবাংগা লোয়ননা অপুনবা শক্তম অমদা কোবিদকী মায়োক্তা লান্থেংননবা রেলৱেজকী ৱাফম অদু হিংহন্দুনা থম্নবা চোকথবা লৈতনা থবক তৌরি।
হন্দক্তা রেলৱেনা কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা শোক্নরিবা লান্দা লম্বী-শরক্তা মথৌ তৌরিবা দিল্লী পুলিস পর্সোনেশিংদা নোংমদা ঈশিং বোতল ১০০০০ ফংহনবা হৌখ্রে। হৌজিক ফাওবদা ঈশিং বোতল ৫০০০০ য়েন্থোকখ্রে।
শাখ্রবা কেলেনগী মৈশা খাংদুনা অমদি গ্রাউন্দকী ফিভমশিং মায়োক্নদুনা পুলিস্কী মীওইশিং অসিনা লোকদাউন মায় পাক্না চত্থনবা পুংজা খুদিং মথৌ তৌবতা নত্তনা শিংনরক্লিবা অকোয়বগী ফিভমদা তোঙান-তোঙানবা মফমশিংদা দোক্তরশিং অমসুং পেরামেদিকশিংগসু লোয়নরি।
পুলিসকী মীওইশিংগুম্বা ফ্রন্তলাইন ৱরিয়রশিং মতেং পাংবা অসি চোকথবা নায়দ্রবা ওফিসিয়েলশিং অসিদা ইকায় খুম্নবা উৎপা খক্তা নত্তনা কোবিদ-১৯ থেংনবদা জাতিনা হোৎনরিবশিংদা ইন্দিয়ন রেলৱেগী মায়কৈদগী হৌজিক হোৎনরিবশিংদা নেচরেল এক্সতেন্সন অমসুনি।
অনৌবা খোংথাং অসিগী মখাদা ইন্দিয়ন রেলৱেনা মসিগী পি.এস.য়ু. আই.আর.সি.তি.সি.গী তেংবাংগা লোয়ননা ১৬.০৪.২০২০দগী নই দিল্লীদা নুংতিগী রেল নীর ৱাতর বোতল ১০০০০ লেম্না য়েন্থোকপা হৌরে। মসিগী রেল নীর ৱাতর বোতলশিং অসি লীতর অমমমগীনি। বোতলশিং অসি নানগ্লোইদা লৈরিবা রেল নীর প্লান্ততগী পুরকপনি।
মসিমসু খঙজিনগদবনি মদুদি ইন্দিয়ন রেলৱেজনা ওইজবা থিদনা অমদি মশানা য়ানা কোবিদ-১৯না মরম ওইদুনা লোকদাউন তৌখ্রবা মতুং দরকার ওইবা মীওইশিংদা ফোং-ফোং শাবা থোং-থাক্লবা চাকলেনশিং ফংহল্লি। রেলৱেনা আই.আর.সি.তি.সি. বেজ চাকখুমশিং, আর.পি.এফ. রিসোর্সশিং অমসুং এন.জি.ও.শিংগী কন্ত্রিব্যুসনগী থোংদা অয়ুক্কী চাকলেনগীদমক পেপর প্লেতকা লোয়ননা য়াম্লবা থোং-থাক্লবা চিঞ্জাক অমদি নুমিদাংগী চাকলেনগীদমক চিঞ্জাক্কী পেকেৎশিং ফংহল্লি। কোবিদ-১৯না মরম ওইদুনা নেস্নেল লোকদাউন মনুংদা ইন্দিয়ন রেলৱেজনা ফোং-ফোং শাবা থোং-থাক্লবা চাকলেনশিং লেম্না য়েন্থোকখিবা অসি ঙরাং মিলিয়ন অনি হেনখ্রে।

Ministry of Railways
Standing by Delhi Police, Railways make arrangements to provide 10000 water bottles per day to Delhi Police personnel on COVID duty
As the summer heat increases, Indian Railways with the help of its PSU IRCTC starts providing Rail Neer water bottles to Policemen stationed at Road Naakas and other places in war against COVID
Till now more than 50000 bottles have been distributed; Arrangements to continue till May 3
21 APR 2020 3:31PM by PIB Delhi
Indian Railways with the help of Railway organizations like IRCTC, RPF, Zonal Railways and others have worked tirelessly to keep alive the Railways’ commitment of fight against the COVID in an integrated manner.
Recently it has started to provide 10000 water bottles per day to the Delhi Police personnel who have been out on the streets on the war against COVID 19. Till now 50000 water bottles have been distributed.
Braving hot summers and trying conditions on ground, these police men have worked round the clock to not only ensure that lock down is implemented as required but also accompany the doctors and paramedics in various locations in challenging circumstances.
Supporting these frontline warriors like policemen is not only a mark of tribute to these tireless officials but is also a natural extension of on going efforts of Indian Railways to supplement the national efforts in combating COVID 19.
Under this initiative Indian Railway with the help of its PSU IRCTC has started free distribution of 10000 Rail Neer water bottles per day in New Delhi from 16.04.2020. These 10000 Railneer water bottles are of one litre each. They are picked up from Railneer plant at Nangloi. Till now more than 50000 bottles have been distributed.
It may be noted that Indian Railways is selflessly and voluntarily providing hot cooked meals to needy people after the lockdown due to COVID-19. Railways has been providing bulk cooked food with paper plates for lunch and food packets for dinner through IRCTC base kitchens, RPF resources and contribution of NGOs. Distribution of free hot cooked meals by Indian Railways during the national lockdown due to COVID-19 crossed the two million mark yesterday.