Ministry of Information & Broadcasting
Advisory to Print and Electronic Media
22 APR 2020 2:16PM by PIB Delhi
In light of the recent incidents in various parts of the country, wherein media-persons have contracted COVID19 in line of work, the Ministry of Information and Broadcasting has today issued an advisory to all Print and Electronic media.
The Ministry has advised that media persons including reporters, cameramen, photographers etc., who are covering incidents relating to COVID-19 in various parts of the country and are involved in travel to, among other places, containment zones, hotspots and other COVID affected areas, may take due health and related precautions while performing their duties. The Ministry has also requested the Management of media houses to take necessary care of their filed staff as well as office staff.
The complete advisory can be read at on the website of Ministry of Information and Broadcasting at the link
https://mib.gov.in/sites/default/files/Advisory%20to%20Print%20and%20Electronic%20Media.pdf

ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়
প্রিন্ত অমদি ইলেক্ত্রোনিক মীদিয়াদা পীবা এদভাইজরী
22 APR 2020 2:16PM by PIB Imphal
লৈবাকসিগী তোঙান তোঙানবা মফমশিংদা মথৌ পাঙথোক্লিবা মীদিয়াগী মীওইশিংদসু কোবিদ-১৯ লৌনরকপগী ইকুই কুইদনা থোক্লক্লিবা থৌদোকশিংদা মিৎয়েং থমদুনা ইনফোর্মেসন এন্দ ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়না প্রিন্ত অমদি ইলেক্ত্রোনিক মীদিয়াদা পাউতাক ৱারোল (এদভাইজরী) অমা ঙসি থমখ্রে‍।
লৈবাকসিগী তোঙান তোঙানবা মফমশিংদা কোবিদ-১৯গা মরী লৈনবা থৌদোকশিংগী পাউশিং খোমজিল্লিবা অমদি কোবিদনা শোকহল্লবা মফমশিং, কন্তেনমেন্ত জোনশিং, হোৎ স্পোৎশিং অমদি অতৈ মফমশিংদা চত্থোক চৎশিন তৌরিবা রিপোর্তর, কেমেরামেন, ফোতোগ্রাফর য়াওনা মীদিয়াগী মীওইশিংদা মখোয়গী মথৌ পাংথোকপদা মথৌ তাবা হকশেলগী চেকশিন থৌরাংশিং নীংথিনা লৌখৎনবা পাউতাক মন্ত্রালয়না পীখ্রে। মীদিয়া হাউসশিংগী মেনেজমেন্তনা মখোয়গী ফিল্দা চৎলিবা অমদি ওফিস্তা লৈরিবা স্তাফশিংগীদমক্তা মথৌ তাবা চেকশিন থৌরাং লৌখৎনবা ৱাফমসু মন্ত্রালয়না ফোঙদোকখি‍।
মপুং ফাবা পাউতাক ৱারোল ইনফোর্মেসন এন্দ ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়গী ৱেবসাইত্তা মখাদা পীরিবা লিঙ্ক অসিদগী পাবা য়াগনি‍।
https://mib.gov.in/sites/default/files/Advisory%20to%20Print%20and%20Electronic%20Media.pdf