Prime Minister's Office
PM expresses gratitude to Mother Earth
22 APR 2020 11:36AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi has expressed gratitude to Mother Earth on International Earth Day.
“On International Day of Mother Earth, we all express gratitude to our planet for the abundance of care & compassion. Let us pledge to work towards a cleaner, healthier & more prosperous planet. A shout out to all those working at the forefront to defeat COVID-19”, the PM said.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মালেম ইমাদা তৌবীমল খঙবা ফোংদোকখ্রে
22 APR 2020 11:36AM by PIB Imphal
অন্তর্জাতিগী মালেমগী নুমিৎ লাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মালেম ইমাদা তৌবীমল খঙবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “মালেম ইমাগী অন্তর্জাতিগী নুমিৎ অসিদা, ঐখোয় পুম্নমক্না মরাং কায়না ঙাক শেনবীরিবা অমদি মিনুংশিং পীনবীরিবা অসিগীদমক ঐখোয়গী প্লানেৎ অসিবু তৌবীমল খঙবা ফোংদোকচরি। ঐখোয়না লু-নানবা, মশা-মউ ফবা অমসুং হেন্না চাউখৎপা প্লানেৎ অমগী মায়কৈদা থবক তৌনবা ৱাশক্লসি। কোবিদ-১৯ মায়থিবা পীনবা মাং থানা থবক তৌরিবা মীওই পুম্নমক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি।”