থবক শুবা, মীয়ামগী ৱাকৎ অমসুং পেন্সন মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী এদমিনিস্ত্রেতিব ত্রাইব্যুনেলগী বেঞ্চ খুদিংমক ০৩.০৫.২০২০ ফাওবা মথৌ পাংথোকখিরোই
21 APR 2020 3:00PM by PIB Imphal
নীংশিংবা য়াই মদুদি লৈঙাক্না অথিংবা থম্লিবা অসিগা মরী লৈননা লৌরকপা ফিরেপকী মতুং ইন্না কেন্দ্রগী এদমিনিস্ত্রেতিব ত্রাইব্যুনেলগী বেঞ্চশিংগী মথৌ পাংথোকপা য়াবা য়াদবগী ৱাফম ২০.০৪.২০২০গী মতুংদা লৌগনি হায়না ১৪.০৪.২০২০দা থোকখিবা প্রেস নোৎ অদুদা পনখি‍।
লৈঙাক্না অকক্নবা থবক থৌরম খরগী মতাংদা অথিংবা অসিদগী কোমথোকপগী ৱাফমশিং লাউথোকখ্রে‍। ৱাফমশিংদু লাইরবা কাংলুপকী মীওইশিংদা পুন্সি হিংনবগী থৌরাংগী মথক্তা তঙাই ফদনা চঙদ্রবা য়াদ্রবা পোৎলমশিং অমসুং অকক্নবা হৱাই-চেংৱাইশিং পুথোক পুশিন তৌবা য়াহনবদা পান্দম ওই‍। ওফিসশিং মীয়ামগা শোক্ন-শম্নহন্দনা অমদি মীতোপশিং চঙবা য়াহনদনা অথিংবা কয়া অমগা লোয়ননা মথৌ তৌবা য়াহল্লি‍।
হাই কোর্তশিংসু মথৌ তৌদ্রি অমদি তঙাই ফদবা কেসশিং ভিদিও কনফরেন্সিংগী খুত্থাঙদা চত্থরি হায়বা পাউ ফংলি‍। মফম অয়াম্বদা বেঞ্চশিং অসি হোৎ স্পোৎশিংদা লৈ‍। বারগী মীহুৎশিংনসু ফীভম অসিদা কেস ফাইল তৌবা অমদি তান্নবদা খুদোংচাদবা মায়োক্নরি হায়না ফোঙদোক্লি‍।
মরম অসিনা কেন্দ্রগী এদমিনিস্ত্রেতিব ত্রাইব্যুনেলগী বেঞ্চশিংগী মথৌ অমদি হিয়রিংশিং ০৩.০৫.২০২০ ফাওবা লেপ্নবা ৱারেপ লৌরে‍। মথৌ তৌবা হৌরক্লবা মতুংদা হোলিদে নত্ত্রগা ভেকেসন লাওথোকখ্রবা নুমিৎশিংদা মথৌ পাঙথোকপগী ওইথোকপা য়াবশিংসু খন্নগনি‍।

Ministry of Personnel, Public Grievances & Pensions
Functioning of the Benches of the Central Administrative Tribunal will remain suspended till 03.05.2020.
21 APR 2020 3:00PM by PIB Delhi
It must be recalled that in the press note issued on 14.04.2020, it was mentioned that the possibility of functioning of the Benches of the Central Administrative Tribunal would be examined after 20.04.2020, depending upon the decision which the government may take as regards the lockdown.
The government announced the relaxation of conditions of lockdown in respect of certain activities. They are aimed at ensuring the transport and supply of essential commodities and in particular food grains; apart from the measures to provide livelihood to the poorer sections. The offices are permitted to function in a highly restricted manner without permitting entry of, or any physical contact with, the public in general.
The information received so far has also revealed that the High Courts are not functioning and exceptional cases are dealt with through video conferencing. In almost all places, the Benches are located at hotspots. The representatives of Bar have also expressed their difficulty in filing or pursuing the cases in this situation.
It is therefore decided that the functioning of, and hearing in, the Benches of the Central Administrative Tribunal shall remain suspended till 03.05.2020. The feasibility of working on certain days already declared as holidays or vacation shall also be considered once the functioning begins.