ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ରିଜର୍ଭ ବ୍ୟାଙ୍କର ପଦକ୍ଷେପକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
• ନଗଦ ଅର୍ଥ ପରିମାଣ ବୃଦ୍ଧି ପାଇବା ସହ ଋଣ ଯୋଗାଣରେ ସୁଧାର ହେବ, କହିଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
17 APR 2020 2:54PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ରିଜର୍ଭ ବ୍ୟାଙ୍କ ଘୋଷଣା କରିଥିବା ପଦକ୍ଷେପକୁ ପ୍ରସଂଶା କରିଛନ୍ତି । ଏହା ଫଳରେ ନଗଦ ଅର୍ଥ ପରିମାଣ ବୃଦ୍ଧି ପାଇବା ସହ ଋଣ ଯୋଗାଣରେ ମଧ୍ୟ ଉନ୍ନତି ଘଟିବ ବୋଲି ସେ କହିଛନ୍ତି । ଏକ ଟ୍ଵିଟ ଜରିଆରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ, ଭାରତୀୟ ରିଜର୍ଭ ବ୍ୟାଙ୍କର ଏହି ଘୋଷଣା ଫଳରେ ଛୋଟ ବ୍ୟବସାୟ, ଅଣୁ, କ୍ଷୁଦ୍ର, ମଧ୍ୟମ ଶିଳ୍ପ, ଚାଷୀ ଓ ଗରୀବ ଲୋକେ ଏହାଦ୍ୱାରା ଉପକୃତ ହେବେ । ଏହା ମଧ୍ୟ ସମସ୍ତ ରାଜ୍ୟଗୁଡିକୁ ସେମାନଙ୍କ WMA ସୀମା ବଢାଇବରେ ସାହାଯ୍ୟ କରିବ ।

Prime Minister's Office
PM lauds measures announced by RBI today; will enhance liquidity and improve credit supply, says PM
17 APR 2020 2:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi lauded the announcements made by RBI today and said these measures will enhance liquidity and improve credit supply.
In a tweet, PM said, “Today’s announcements by @RBI will greatly enhance liquidity and improve credit supply. These steps would help our small businesses, MSMEs, farmers and the poor. It will also help all states by increasing WMA limits”.