Prime Minister's Office
PM remembers Jesus Christ on Good Friday
10 APR 2020 10:59AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has remembered Jesus Christ’s commitment to truth, service and justice on Good Friday.
“Lord Christ devoted his life to serving others. His courage and righteousness stand out and so does his sense of justice. On Good Friday, we remember Lord Christ and his commitment to truth, service and justice”, the Prime Minister said.

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଗୁଡ ଫ୍ରାଇଡେରେ ପ୍ରଭୁ ଯୀଶୁଖ୍ରୀଷ୍ଟଙ୍କୁ ସ୍ମରଣ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
10 APR 2020 10:59AM by PIB Bhubaneswar
ପବିତ୍ର ଗୁଡ ଫ୍ରାଇଡେରେ ସତ୍ୟ, ସେବା ଏବଂ ନ୍ୟାୟର ପ୍ରତୀକ ପ୍ରଭୁ ଯୀଶୁଖ୍ରୀଷ୍ଟଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ମନେପକାଇଛନ୍ତି ।
“ଭଗବାନ ଯୀଶୁଖ୍ରୀଷ୍ଟ ମାନବ ସେବାରେ ତାଙ୍କ ଜୀବନ ଉତ୍ସର୍ଗ କରିଥିଲେ । ତାଙ୍କଠାରେ ଧର୍ମ, ସତ୍ୟ, ନ୍ୟାୟ ଓ ସେବାର ଭାବନା ରହିଥିଲା । ଗୁଡ ଫ୍ରାଇଡେ ଅବସରରେ ଆମେ ଭଗବାନ ଯୀଶୁଖ୍ରୀଷ୍ଟ ଏବଂ ସତ୍ୟ, ସେବା ଓ ନ୍ୟାୟ ପ୍ରତି ତାଙ୍କର ପ୍ରତିବଦ୍ଧତାକୁ ସ୍ମରଣ କରୁଛୁ,” ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି ।