Ministry of Education
As advised by Union HRD Minister, National Testing Agency extends scope for correction in the choice of centre cities in the online application form for JEE (Main) 2020
09 APR 2020 3:56PM by PIB Delhi
In the wake of current COVID-19 situation and in view of the hardships faced by the aspirants of JEE (Main) 2020 Union HRD Minister Shri Ramesh Pokhriyal Nishank advised National Testing Agency to further expand the scope of making corrections in application forms allowing students to include the choice of cities for centres. Accordingly, in continuation of PUBLIC NOTICE dated 01.04.2020 issued by the National Testing Agency regarding correction facility in the Online Application Form for JEE (Main) 2020, today NTA further expanded the scope of making corrections in the Application Forms to now also include the choice of cities for centre.
The NTA will make efforts to allot city of examination to the candidates in order of the choices now opted by them in their Application Form, subject to the availability of capacity in the desired city. However, due to administrative reasons, a different city may be allotted and the decision of the NTA regarding allotment of Centre shall be final.
It is brought to the notice of all the candidates of JEE (Main) -2020 that the facility for correction in the particulars including choice of cities for centre in the Online Application Form is operational now on the website https://jeemain.nta.nic and the same will be available upto 14/04/2020*. The candidates are advised to visit the website and verify their particulars and make necessary corrections wherever required.
‘*’ Corrections in the particulars in the Online Application Forms shall be accepted upto 05.00 PM and submission of fee upto 11.50 PM
The requisite (additional) fee, if applicable, can be paid through Credit/Debit Card/ Net Banking/UPI and PAYTM.
In case, additional fee payment is required depending on the changes made in the form, the final updates will be reflected after the payment.
The candidates are requested to undertake the correction(s) very carefully as no further chance of correction will be provided.
The candidates and their parents are advised to keep visiting jeemain.nta.nic.in and www.nta.ac.in for latest updates. The candidates can also contact at 8287471852,8178359845,9650173668,9599676953,8882356803 for any further clarification.

হ্যুমেন রিসোর্স চাউখৎ-থৌরাংগী মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী ঐচ.আর.দি মন্ত্রীগী পাউতাক্কী মতুং ইন্না, নেস্নেল তেস্তিং এজেন্সীনা জে.ই.ই. (মেন) ২০২০গীদমক্তা ওনলাইন এপ্লিকেসন ফোর্মদা অপাম্বা সেন্তরগী শহরশিং খনবদা শেমদোকপগী স্কোপ অদু শাংদোকখ্রে
09 APR 2020 3:56PM by PIB Imphal
কোবিদ-১৯গী হৌজিক ওইরিবা ফিভম অসিগী মতুংইন্না অমসুং জে.ই.ই. (মেন) ২০২০গী পরিক্ষা থাগদৌরিবা মহৈরোইশিংনা মায়োক্নরিবা অৱাবশিং অদুগী য়েংলগা কেন্দ্রগী ঐচ.আর.দি. মন্ত্রীগী শ্রী রমেশ পোখ্রিয়াল নিশাঙ্কনা নেস্নেল তেস্তিং এজেন্সীদা মহৈরোইশিংনা সেন্তরগীদমক্তা অপাম্বা শহরশিং খনবগী অয়াবা য়াওহন্দুনা এপ্লিকেসন ফোর্মদা শেমদোকপগী স্কোপ অদু হেন্না শাংদোক্নবগী পাউতাক পীখ্রে। হায়রিবা অসিগী মতুং ইন্না, জে.ই.ই. (মেন) ২০২০গীদমক্তা ওনলাইন এপ্লিকেসন ফোর্মদা শেমদোকপগী খুদোংচাবা অদুগী মতাংদা নেস্নেল তেস্তিং এজেন্সীনা তাং ০১.০৪.২০২০দা থোকখিবা পব্লিক নোতিস অদুগী মখা চৎথবা ওইনা এপ্লিকেসন ফোর্মশিংদা শেমদোকপগী স্কোপ অদু ঙসি এন.তি.এ. মখা তানা শাংদোকপদা সেন্তরগীদমক্তা অপাম্বা শহরশিং খন্নবগীসু য়াওহল্লগনি।
করিগুম্বা কেন্দিদেৎনা অপাম্বা শহরদুদা লৈরিবা কেপাসিতী অদুগী মতুং ইন্না, এপ্লিকেসন ফোর্মদা খনখিবা শহরদা পরিক্ষা থাহন্নবগীদমক এন.তি.এ.না হোৎনগনি। অদুবু, এদমিনিস্ত্রেতিবকী মরমনা ওইরগা, অতোপ্পা শহর অমদসু তাবা য়াই অদুগা সেন্তর পীবগী মতাংদা এন.তি.এ.না লৌবা ৱারেপতুনা অরোইবা ওইগনি।
তাং ১৪/০৪/২০২০* ফাওবা https://jeemain.nta.nic/ ৱেবসাইৎতা ওনলাইন এপ্লিকেসনদা অপাম্বা সেন্তরগী শহর খনবগা য়াওনা অকুপ্পা মরোল, শেমদোক্নবগী খুদোংচাবা পীরি হায়না, জে.ই.ই. (মেন)-২০২০গী কেন্দিদেৎশিংদা খঙহনজরি। কেন্দিদেৎশিংদা ৱেবসাইৎ অসিদা চংদুনা মখোয়গী অকুপ্পা মরোলশিং অদু চুম্ব্রা হায়না য়েংবীনবা অমসুং মথৌ তাবা মফমদা তৌদবা য়াদ্রবা শেমদোক-শেমজিন তৌনবা খঙহনজরি।
*’ ওনলাইনদা মেনবা ফোর্মশিংগী অকুপ্পা মরোলশিং অদু নুংথিল পুং ৫.০০ ফাওবদা শেমদোকপা য়াগনি অমসুং ফীনা নুমিদাং পুং ১১.৫ ফাওবা লৌগনি।
করিগুম্বা, মথৌতাবা (অহেনবা) শেল চংলবদি, ক্রেদিৎ/দেবিৎ কার্দ/নেত বেংকিং/ য়ু.পি.আই. অমসুং পে.তি.এম.না থিবা য়াগনি।
করিগুম্বা ফোর্মদা শেমদোক-শেমজিন তৌবগী মতুং ইন্না ফী থিবগী তঙাইফদবা লৈরবদি, শেল থিবা লোইরগা অরোইবা অপদেৎ উবা ফংগনি।
অমুক হন্না শেমদোকপগী খুদোংচাবা লৈরোইদবগী মরম ওইবনা কেন্দিদেৎশিংদা শেমদোক-শেমজিন তৌবদা মতমদা য়াম্না চেকশিন্না তৌনবা খঙহনজরি।
খ্বাইদগী অনৌবা পাউ ফংনবগীদমক্তা কেন্দিদেৎ অমসুং মখোয়গী মমা-মপাশিংনা jeemain.nta.nic.in অমসুং www.nta.ac.in তো‌ইনা-তোইনা য়েংনবা পাউজেল পীজরি/খঙহনজরি। মখা তাবা খঙনীংবা লৈরগদি 8287471852, 8178359845, 9650173668, 9599676953, 8882356803দা পাউ ফাওনবীয়ু।