প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ৱার্ল্দ হেল্থ দেদা প্রধান মন্ত্রীগী পাউজেল
07 APR 2020 1:50PM by PIB Imphal
মখাগী অসি ৱার্ল্দ হেল্থ দেদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী পাউজেলনি।
“ঙসি ৱার্ল্দ হেল্থ দেদা, ঐখোয়না অমনা অমগী হকচাং ফবা অমসুং য়াইফনবা থৌনীজবা খক্তা নত্তনা কোবিদ-১৯গী কিহল্লকপগী মায়োক্তা চংশিল্লিবা লান্দা থৌনা ফনা লুচিংলিবা অদুগুম্লবা দোক্তরশিং, নর্সশিং, মেদিকেল স্তাফ অমসুং হেল্থকেয়র ৱার্কর পুম্নমক্কী মায়কৈদা ঐখোয়গী তৌবীমল খঙবা উৎপা অদুসু হেন্না চেৎশিলহল্লসি।
ৱার্ল্দ হেল্থ দে অসিদা, ঐখোয় ইশাগী পুন্সিগা লোয়ননা অতোপ্পগী পুন্সিবু অশোই অঙাম থোকহল্লোইদবা সোসিয়েল দিস্তেন্সিংগুম্বা প্রেক্তিসশিং ঐখোয়না শোইদনা ঙাক্তুনা চৎলসি। নুমিৎ অসিনা চহি চুপ্পা অমা পর্সোনেল ফিৎনেসকী মায়কৈদা মিৎয়েং থম্বদা ঐখোয়বু পুক্নিং থৌগৎপসু ওইরসনু, মদুনা ঐখোয়গী অপুনবা হকশেল ফগৎহনবদা মতেং ওইরগনি।”

Prime Minister's Office
PM's message on World Health Day
07 APR 2020 1:50PM by PIB Delhi
Following is the text of Prime Minister, Shri Narendra Modi’s message on World Health Day.
“Today on World Health Day, let us not only pray for each other’s good health and well-being but also reaffirm our gratitude towards all those doctors, nurses, medical staff and healthcare workers who are bravely leading the battle against the COVID-19 menace.
This World Health Day, let us also ensure we follow practices like social distancing which will protect our own lives as well as the lives of others. May this day also inspire us towards focusing on personal fitness through the year, which would help improve our overall health.”