Cabinet
Cabinet approves Non-operation of MPLADS for two years (2020-21 and 2021-22) for managing COVID 19
06 APR 2020 5:23PM by PIB Delhi
As a part of Government’s continued efforts to contain spread of COVID 19, the Union Cabinet chaired by the Prime Minister, Shri Narendra Modihas decided not to operate Members of Parliament Local Area Development Scheme (MPLADS) for two years (2020-21 and 2021-22). These funds will be used to strengthen Government’s efforts in managing the challenges and adverse impact of COVID19 in the country.

କ୍ୟାବିନେଟ
କୋଭିଡ-19 ପରିଚାଳନା ଲାଗି 2 ବର୍ଷ (2020-21 ଏବଂ 2021-22) ପାଇଁ ସାଂସଦ ସ୍ଥାନୀୟ ଅଞ୍ଚଳ ବିକାଶ ପାଣ୍ଠି ସ୍ଥଗିତ ରଖିବାକୁ କ୍ୟାବିନେଟ ଅନୁମୋଦନ
06 APR 2020 5:23PM by PIB Bhubaneswar
କୋଭିଡ-19ର ବ୍ୟାପକତାକୁ ରୋକିବା ପାଇଁ ସରକାରଙ୍କର ନିରନ୍ତର ପ୍ରୟାସ ସ୍ୱରୂପ, ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କ ଅଧ୍ୟକ୍ଷତାରେ ଅନୁଷ୍ଠିତ କ୍ୟାବିନେଟ ବୈଠକରେ ଦୁଇ ବର୍ଷ (2020-21 ଏବଂ 2021-22) ପାଇଁ ସାଂସଦମାନଙ୍କ ସ୍ଥାନୀୟ ଅଞ୍ଚଳ ବିକାଶ ପାଣ୍ଠିକୁ (ଏମପି ଲାଡ) ସ୍ଥଗିତ ରଖିବା ପାଇଁ ନିଷ୍ପତ୍ତି ନେଇଛନ୍ତି । ଦେଶରେ କୋଭିଡ-19ର ପରିଚାଳନା ପାଇଁ ସୃଷ୍ଟି ହୋଇଥିବା ଆହ୍ୱାନର ମୁକାବିଲା ଲାଗି ସରକାରଙ୍କର ପ୍ରୟାସକୁ ସୁଦୃଢ କରିବା ଦିଗରେ ଏହି ପାଣ୍ଠି ବିନିଯୋଗ କରାଯିବ ।