শ্ৰম আৰু নিয়োগ মন্ত্ৰালয়
ক’ভিড-১৯ৰ বিৰুদ্ধে যুঁজত প্ৰধানমন্ত্ৰী সাহায্য নিধিলৈ এমাহৰ দৰমহা দান কৰিব কেন্দ্ৰীয় শ্ৰম মন্ত্ৰী শ্ৰী সন্তোষ গংগৱাৰে
27 MAR 2020 1:22PM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় ৰাজ্যিক (স্বতন্ত্ৰ) শ্ৰম আৰু নিয়োগ মন্ত্ৰী শ্ৰী সন্তোষ গংগৱাৰে ক’ভিড-১৯ৰ বিৰুদ্ধে যুঁজত সহায়ক হোৱাকৈ প্ৰধানমন্ত্ৰী সাহায্য নিধিলৈ নিজৰ এমাহৰ দৰমহা দান কৰাৰ সিদ্ধান্ত গ্ৰহণ কৰিছে৷ এই কথা ঘোষণা কৰি শ্ৰী গংগৱাৰে কয়, ‘‘আমি সকলোৱে বিভিন্ন প্ৰকাৰে ক’ভিড-১৯ৰ মহামাৰীৰ প্ৰাদুৰ্ভাৱ ৰোধ কৰিবলৈ নিজৰ অৱদান আগবঢ়াই আছো৷ এই পৰিপ্ৰেক্ষিতত মই মোৰ এমাহৰ দৰমহা প্ৰধানমন্ত্ৰী সাহায্য নিধিলৈ দান কৰাৰ সিদ্ধান্ত গ্ৰহণ কৰিছো৷’’
শ্ৰী গংগৱাৰে কয় যে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ নেতৃত্বত চৰকাৰে জনসাধাৰণলৈ, বিশেষকৈ দৰিদ্ৰ আৰু কৰ্মীসকললৈ সময়মতে সাহায্য যোগানৰ দিশত অগ্ৰসৰ হৈছে৷

Ministry of Labour & Employment
Union Labour Minister Shri Santosh Gangwar to donate one month's salary to PM Relief Fund for fighting COVID-19
27 MAR 2020 1:22PM by PIB Delhi
Union Minister of State(i/c) for Labour and Employment Shri Santosh Gangwar has decided to donate one month's salary to Prime Minister's Relief Fund for relief work following outbreak of COVID-19. Announcing this Shri Gangwar said, " We are contributing to fight the epidemic caused by COVID-19, in one way or the other. I have decided to make a contribution of my one month's salary to the Prime Minister's Relief Fund towards combating the pandemic."
Shri Gangwar also stated that under the leadership Prime Minister Shri Narendra Modi Govt has been swift in taking appropriate and timely relief measures for common people especially the poor and the workers.