Prime Minister's Office
PM condoles demise of Satish Gujral
27 MAR 2020 12:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of Satish Gujral.
“Satish Gujral Ji was versatile and multifaceted. He was admired for his creativity as well as the determination with which he overcame adversity. His intellectual thirst took him far and wide yet he remained attached with his roots. Saddened by his demise. Om Shanti.”, Prime Minister said.

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସତିଶ ଗୁଜରାଲଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
27 MAR 2020 11:30AM by PIB Bhubaneswar
ସତିଶ ଗୁଜରାଲଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଥିଲେ ଯେ, “ସତିଶ ଗୁଜରାଲଜୀ ଜଣେ ବହୁମୁଖୀ ପ୍ରତିଭାର ଅଧିକାରୀ ଥିଲେ । ସେ ନିଜର ରଚନାତ୍ମକ ଏବଂ ସଂକଳ୍ପ ଜରିଆରେ ପ୍ରତିକୂଳ ପରିସ୍ଥିତି ଉପରେ ବିଜୟ ପ୍ରାପ୍ତ କରିଥିଲେ । ଏଥିପାଇଁ ତାଙ୍କର ସମ୍ମାନ କରାଯାଉଥିଲା । ତାଙ୍କର ପ୍ରବଳ ବୌଦ୍ଧିକ ଇଚ୍ଛାଶକ୍ତି ଯୋଗୁ ସେ ପ୍ରଶଂସିତ ହୋଇଥିଲେ ଏବଂ ଉଚ୍ଚ ସ୍ଥାନରେ ପହଂଚିପାରିଥିଲେ । କିନ୍ତୁ ସେ ସର୍ବଦା ନିମ୍ନ ସ୍ତର ସହିତ ଜଡିତ ଥିଲେ । ତାଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ମୁଁ ଅତ୍ୟନ୍ତ ଦୁଃଖିତ । ଓମ ଶାନ୍ତି ।