Prime Minister's Office
PM condoles demise of Satish Gujral
27 MAR 2020 12:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of Satish Gujral.
“Satish Gujral Ji was versatile and multifaceted. He was admired for his creativity as well as the determination with which he overcame adversity. His intellectual thirst took him far and wide yet he remained attached with his roots. Saddened by his demise. Om Shanti.”, Prime Minister said.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সতীশ গুজৰালৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
27 MAR 2020 12:52PM by PIB Guwahati
সতীশ গুজৰালৰ মৃত্যুত আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে আজি কয়, “সতীশ গুজৰাল জী আছিল বহুমুখী প্ৰতিভাধৰ। বিভিন্ন প্ৰতিকূলতা নেওচিও তেওঁ যি অধ্যৱসায় আৰু সৃষ্টিশীলতাৰে নিজক প্ৰতিষ্ঠা কৰিছিল, তাৰ বাবেই তেওঁ বহুতৰে বাবে আদৰ্শ হৈ ৰ’ব। তেওঁৰ বৌদ্ধিক জিজ্ঞাসাই তেওঁক বহু দূৰ আগুৱাই লৈ গৈছিল, বহু প্ৰসাৰতা প্ৰদান কৰিছিল যদিও তেওঁ তেওঁৰ শিপাৰ সৈতে সদায়েই জড়িত হৈ আছিল। তেওঁৰ মৃত্যুত শোকস্তব্ধ হৈ পৰিছো। ঔঁম শান্তি।”