Prime Minister's Office
PM shares an article emphasising how Climate Justice is a moral duty for India and central to Global Climate Action
27 OCT 2025 12:40PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article emphasising how Climate Justice is a moral duty for India and central to Global Climate Action.
Responding to a post by Union Minister Shri Bhupender Yadav on X, the PMO India handle said:
“Union Environment Minister Shri @byadavbjp emphasises that for India, climate justice is a moral duty and central to global climate action.
He highlights the need for fair, grant-based climate finance that recognises historical responsibilities and supports developing nations equitably.
Do read!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকীদমক ক্লাইমেৎ জস্তিস অসি করম্না মোরেল দ্যুতী অমা ওইবগে অমসুং গ্লোবেল ক্লাইমেৎ এক্সনদা মরু ওইবগে ফোংদোক্লিবা আর্তিকল অমা পি.এম.না শেয়র তৌখ্রে
27 OCT 2025 12:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারতকীদমক ক্লাইমেৎ জস্তিস অসি করম্না মোরেল দ্যুতী অমা ওইবগে অমসুং গ্লোবেল ক্লাইমেৎ এক্সনগীদমক মরু ওইবগে হায়বা ৱাফম পল্লদুনা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে।
Xতা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী ভুপেন্দর য়াদবনা তৌখিবা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা PMO ইন্দিয়াগী হেন্দলনা হায়খি:
“কেন্দ্রগী এনভাইর্নমেন্ত মন্ত্রী শ্রী @byadavbjpনা হায়খি মদুদি ভারতকী ওইনা ক্লাইমেৎ জস্তিস অসি মোরেল দ্যুতী অমনি অমসুং গ্লোবেল ক্লাইমেৎ এক্সনগীদমক মরুওইবা অমনি।
মহাক্না পুৱারীগী ওইবা থৌদাংশিংবু মশক খঙলবা অমসুং চাউখৎলক্লিবা লৈবাকশিংদা চপ মান্ননা মতেং পাংলিবা, অচুম্বা, গ্রান্তদা য়ুম্ফম ওইবা ক্লাইমেৎ ফাইনান্সিংগী তঙাই ফদবা অদু পনখি।
শোইদনা পাবীয়ু!”