Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives in an accident at Khandwa, Madhya Pradesh
PM announces ex-gratia from PMNRF
02 OCT 2025 11:36PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of lives in an accident at Khandwa, Madhya Pradesh. He announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF for the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 to the injured.
The PMO India handle in post on X said:
“Deeply saddened by the loss of lives in an accident at Khandwa, Madhya Pradesh. My thoughts are with the affected people and their families during this difficult time. Praying for the speedy recovery of the injured.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মধ্য প্রদেসকী খন্দৱাদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
02 OCT 2025 11:36PM by PIB Imphal
মধ্য প্রদেসকী খন্দৱাদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। লৈখিদ্রবা মীওইশিংগা নক্নবা মীওইদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা অমসুং অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীনবা প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোকখ্রে।
পি.এম.ও ইন্দিয়া হেন্দলনা এক্সতা হায়খি;
“মধ্য প্রদেসকী খন্দৱাদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্না থম্মোয় কায়হল্লে। অৱাবা তানফম অসিদা, মখোয়গী মীওইশিং লৈখিদ্রবা ইমুংশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্কনি হায়বগী থাজবা ঐনা থম্লি।
লৈখিদ্রবা মীওইশিংগা নক্নবা মীওইদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: প্রধান মন্ত্রী @narendramodi”।