Prime Minister's Office
PM shares an article on Sabka Saath, Sabka Vikas, Sabka Vishwas, Sabka Prayas
16 SEP 2025 2:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article written by Union Minister, Shri Mansukh Mandviya on how 'Sabka Saath, Sabka Vikas, Sabka Vishwas, Sabka Prayas' is visible in daily realities - electricity is no longer a luxury, welfare is delivered directly and infrastructure is planned with digital coordination.
Responding to a post by Union Minister, Shri Mansukh Mandviya on X, Shri Modi said:
"In this article, Union Minister Shri @mansukhmandviya writes that 'Sabka Saath, Sabka Vikas, Sabka Vishwas, Sabka Prayas' is visible in daily realities - electricity is no longer a luxury, welfare is delivered directly and infrastructure is planned with digital coordination.
This Bharatiya Model, first trialled in Gujarat and then scaled nationally by PM @narendramodi, has taken governance to the very last mile, turning Bharat's machinery from promising to delivering and shaping the path to Viksit Bharat by 2047."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে সবকা সাথ, সবকা বিকাশ, সবকা বিশ্বাস, সবকা প্ৰয়াসৰ বিষয়ে লিখা এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে
16 SEP 2025 2:40PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী মনসুখ মাণ্ডৱিয়াই লিখা এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰে, য’ত আছে ‘সবকা সাথ, সবকা বিকাশ, সবকা বিশ্বাস, সবকা প্ৰয়াস’ কেনেকৈ দৈনন্দিন বাস্তৱত পৰিলক্ষিত হয়– বিদ্যুৎ এতিয়া বিলাসিতা নহয়, কল্যাণক পোনপটীয়াকৈ প্ৰদান কৰা হয় আৰু ডিজিটেল সমন্বয়ৰ দ্বাৰা আন্তঃগাঁথনিৰ পৰিকল্পনা কৰা হয়।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী মনসুখ মাণ্ডৱিয়াই এক্সত দিয়া এটা পোষ্টৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই শ্ৰী মোদীয়ে কয়,
"এই প্ৰবন্ধটোত কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী @mansukhmandviyaই লিখিছে যে 'সবকা সাথ, সবকা বিকাশ, সবকা বিশ্বাস, সবকা প্ৰয়াস' দৈনন্দিন বাস্তৱত দৃশ্যমান- বিদ্যুৎ এতিয়া বিলাসিতা নহয়, কল্যাণক পোনপটীয়াকৈ প্ৰদান কৰা হয় আৰু ডিজিটেল সমন্বয়ৰ দ্বাৰা আন্তঃগাঁথনিৰ পৰিকল্পনা কৰা হয়।"
প্ৰথমে গুজৰাটত পৰীক্ষামূলকভাৱে আৰু তাৰ পিছত প্ৰধানমন্ত্ৰী @narendramodiৰ দ্বাৰা ৰাষ্ট্ৰীয় পৰ্যায়ত সম্প্ৰসাৰণ কৰা এই ভাৰতীয় আৰ্হিয়ে শাসন ব্যৱস্থাক শেষ সীমালৈ লৈ গৈছে, ভাৰতৰ যন্ত্ৰপাতি প্ৰতিশ্ৰুতি দিয়াৰ পৰা সম্পূৰ্ণ কৰালৈ ৰূপান্তৰিত কৰিছে আৰু ২০৪৭ চনৰ ভিতৰত বিকশিত ভাৰতৰ পথ নিৰ্মাণ কৰিছে।"