প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সবকা সাথ, সবকা বিকাস, সবকা বিশ্বাস, সবকা প্রয়াসকী আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা শরুক য়াখ্রে
16 SEP 2025 2:40PM by PIB Imphal
কমদৌনা ‘সবকা সাথ, সবকা বিকাস, সবকা বিশ্বাস, সবকা প্রয়াস’ নোংমগী পুন্সিদা উবা ফংবগে- ইলেক্ত্রিসিতি অসি মখা তানা অকে-অমৌ ওইদ্রে, য়াইফ-থৌরাংগী কান্নবশিং হকথেংননা ফংহল্লে অমসুং দিজিতেলগী থবকশিংগা লোয়ননা ইনফ্রাষ্ট্রকচর থৌরাং তৌরে হায়না য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী মনসুখ মন্দবিয়ানা ইবা আর্তিকল অমা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা শরুক য়াখ্রে।
য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী মনসুখ মন্দবিয়াগী পোষ্ট অমগী পাউখুম এক্সতা পীবদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“আর্তিকল অসিদা, ‘সবকা সাথ, সবকা বিকাস, সবকা বিশ্বাস, সবকা প্রয়াস’ নোংমগী পুন্সিদা উবা ফংলে- ইলেক্ত্রিসিতি অসি মখা তানা অকে-অমৌ ওইদ্রে, য়াইফ-থৌরাংগী কান্নবশিং হকথেংননা ফংহল্লে অমসুং দিজিতেলগী থবকশিংগা লোয়ননা ইনফ্রাষ্ট্রকচর থৌরাং তৌরে হায়না য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী @mansukhmandviya না ইরে।
ভারতিয়া মোদেল অসি অহানবা ওইনা গুজরাত্ত চাংয়েং তৌখি অমসুং তুংদা প্রধান মন্ত্রী @narendramodi না লৈবাক শীনবা থুংনা পায়খৎখি, খ্বাইদগী লাপ্পা ফমদা ফাওবা লৈঙাক য়ৌহনখি, ভারতকী মেছিন্নরিশিং ৱাশকপা খক ওইরম্বদগী থবক ওইনা পাংথোকখি অমসুং ২০৪৭ দা বিকসিত ভারত ওইনবা লম্বী শেমখি”।

Prime Minister's Office
PM shares an article on Sabka Saath, Sabka Vikas, Sabka Vishwas, Sabka Prayas
16 SEP 2025 2:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article written by Union Minister, Shri Mansukh Mandviya on how 'Sabka Saath, Sabka Vikas, Sabka Vishwas, Sabka Prayas' is visible in daily realities - electricity is no longer a luxury, welfare is delivered directly and infrastructure is planned with digital coordination.
Responding to a post by Union Minister, Shri Mansukh Mandviya on X, Shri Modi said:
"In this article, Union Minister Shri @mansukhmandviya writes that 'Sabka Saath, Sabka Vikas, Sabka Vishwas, Sabka Prayas' is visible in daily realities - electricity is no longer a luxury, welfare is delivered directly and infrastructure is planned with digital coordination.
This Bharatiya Model, first trialled in Gujarat and then scaled nationally by PM @narendramodi, has taken governance to the very last mile, turning Bharat's machinery from promising to delivering and shaping the path to Viksit Bharat by 2047."