Prime Minister's Office
Chinese Foreign Minister Wang Yi calls-on PM Narendra Modi
PM emphasises the importance of peace and tranquillity on the border for bilateral relations
Prime Minister welcomes steady and positive progress in bilateral ties since his meeting with President Xi in Kazan last year
Prime Minister accepts invitation of President Xi to attend SCO Summit
PM underlines that stable, predictable, and constructive bilateral ties will contribute significantly to regional and global peace and prosperity
19 AUG 2025 7:38PM by PIB Delhi
Today, Prime Minister Shri Narendra Modi received Mr Wang Yi, Member of the Politburo of the Communist Party and Foreign Minister of China.
Mr. Wang Yi handed over message and invitation from President Xi to Prime Minister for the SCO Summit being held in Tianjin. He also shared his positive assessment of bilateral meeting with EAM Dr. S. Jaishankar and 24th Meeting of the Special Representatives, which he co-chaired with NSA Shri Ajit Doval during his visit.
Prime Minister emphasised the importance of maintaining peace and tranquillity on the border, and reiterated India's commitment to a fair, reasonable and mutually acceptable resolution of the boundary question.
Prime Minister welcomed the steady and positive progress in bilateral ties since his meeting with President Xi in Kazan last year, guided by mutual respect, mutual interest and mutual sensitivity, including the resumption of the Kailash Manasarovar Yatra.
Prime Minister thanked President Xi for the invitation to the SCO Summit and conveyed his acceptance. He expressed support for China's Presidency of the SCO Summit and said that he looked forward to meeting President Xi in Tianjin. PM underlined that stable, predictable, and constructive ties between India and China will contribute significantly to regional and global peace and prosperity.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
চাইনাগী ফোরেন মিনিষ্টর ৱাং য়িনা প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে
লৈবাক অনিগী মরীশিংগীদমক ঙমখৈদা শান্তি অমসুং ইং-তপ্পা পুরকপগী মরুওইবা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখ্রে
হৌখিবা চহিদা কজান্দা মহাক্না রাষ্ট্রপতি সিগা উনবদগী লৈবাক অনিগী মরীশিং ফিবম ফগৎলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা তরাম্না ওকখ্রে
এস.সি.ও সম্মিৎ শরুক য়ানবা রাষ্ট্রপতি সিনা পীরকপা চেপাউ প্রধান মন্ত্রীনা য়ারে
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি তংদু-লৈতাবা, তম্বা ঙম্বা অমসুং অফবা লৈবাক অনিগী মরীশিংনা লমদম অসিগী অমসুং মালেমগী শান্তি অমসুং নুংঙাই য়াইফবা পুরকপদা মপুংফানা মতেং পাংগনি
19 AUG 2025 7:38PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কম্মুনিষ্ট পার্তিগী পোলিতবুরোগী মেম্বর অমসুং চাইনাগী ফোরেন মিনিষ্টর ৱাং য়ি তরাম্না ওকখ্রে।
তিয়াঞ্জিন্দা পাংথোক্কদৌরিবা এস.সি.ও সম্মিৎগীদমক রাষ্ট্রপতি সিনা পীরকপা পাউজেল অমসুং চেপাউ ৱাং য়িনা খুৎশীন্নখি। মপান থৌরমগী মন্ত্রী দোক্তর এস. জয়সঙ্করগা লোয়ননা পাংথোকখিবা লৈবাক অনিগী মীফমদা খন্নখিবা ৱাফমশিং অমসুং নেসনেল সেকুরিতি এদভাইজর অজিৎ দোবালগী খোঙচৎ মনুংদা মহাক্না কো-চিয়ার ওইদুনা পাংথোকখিবা অখন্নবা মীহুৎশিংগী ২৪শুবা মীফমদা খন্নখিবশিংসু মহাক্না পাউদমখি।
ঙমখৈদা শান্তি অমসুং ইং-তপ্পা পুরকপগী মরুওইবা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখ্রে অমসুং ঙমখৈগী মতাংদা ফজবা, মরম চাবা অমসুং নাকল অনিমক্না য়ানবা ৱারোইশিন পুরকপদা ভারতনা থম্লিবা থাজবা অদু অমুক হন্না ফোঙদোকখি।
কাইলাস মনসরোবর যাত্রা য়াওনা, অমনা অমবু ইকায়খুম্নবা, লৈবাক অনিমক্না ৱাখল তামিন্নবনা লমজিংদুনা, হৌখিবা চহিদা কজান্দা মহাক্না রাষ্ট্রপতি সিগা উনবদগী লৈবাক অনিগী মরীশিং ফিবম ফগৎলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা তরাম্না ওকখ্রে।
এস.সি.ও সম্মিৎ শরুক য়ানবা রাষ্ট্রপতি সিনা চেপাউ পীরকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা রাষ্ট্রপতি সি থাগৎপা ফোঙদোকখি অমসুং মহাক্না য়ারে হায়না ফোঙদোকখি। চাইনানা এস.সি.ও সম্মিৎকী প্রসিদেন্ত ওইবা অদু শৌগৎপা ফোঙদোক্লদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি তিয়াঞ্জিন্দা রাষ্ট্রপতি সিগা মহাক্কা উনগনি। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি তংদু-লৈতাবা, তম্বা ঙম্বা অমসুং অফবা লৈবাক অনিগী মরীশিংনা লমদম অসিগী অমসুং মালেমগী শান্তি অমসুং নুংঙাই য়াইফবা পুরকপদা মপুংফানা মতেং পাংগনি।