Prime Minister's Office
PM reaffirms Government’s commitment to Infrastructure Boost in NCR to enhance Ease of Living
16 AUG 2025 8:43PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today reaffirmed the Government’s unwavering commitment to improving the ‘Ease of Living’ for citizens through a significant boost to infrastructure development in the National Capital Region (NCR).
Responding to a post by DDNews on X, Shri Modi wrote:
“A boost to infrastructure in NCR, in line with our commitment to improve ‘Ease of Living.’”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସହଜ ଜୀବନଯାପନ ପାଇଁ ଏନ୍ସିଆର୍ରେ ଭିତ୍ତିଭୂମି ବିକାଶ ପ୍ରତି ସରକାରଙ୍କ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତାକୁ ଦୋହରାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
16 AUG 2025 8:43PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଜାତୀୟ ରାଜଧାନୀ କ୍ଷେତ୍ର (ଏନ୍ସିଆର୍)ରେ ଭିତ୍ତିଭୂମି ବିକାଶକୁ ଏକ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ପ୍ରୋତ୍ସାହନ ମାଧ୍ୟମରେ ନାଗରିକମାନଙ୍କ ପାଇଁ ‘ସହଜ ଜୀବନଯାପନ’କୁ ଉନ୍ନତ କରିବାକୁ ସରକାରଙ୍କ ଅଟଳ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତାକୁ ପୁନଃ ଦୋହରାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ଡିଡି ନ୍ୟୁଜ ପକ୍ଷରୁ କରାଯାଇଥିବା ଏକ ପୋଷ୍ଟର ଉତ୍ତର ଦେଇ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଲେଖିଛନ୍ତି;
“ସହଜ ଜୀବନଯାପନରେ ସୁଧାର ଆଣିବା ପାଇଁ ଆମର ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ସହିତ ଏନ୍ସିଆର୍ରେ ଭିତ୍ତଭୂମିକୁ ପ୍ରୋତ୍ସାହନ ।”