Prime Minister's Office
PM reaffirms Government’s commitment to Infrastructure Boost in NCR to enhance Ease of Living
16 AUG 2025 8:43PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today reaffirmed the Government’s unwavering commitment to improving the ‘Ease of Living’ for citizens through a significant boost to infrastructure development in the National Capital Region (NCR).
Responding to a post by DDNews on X, Shri Modi wrote:
“A boost to infrastructure in NCR, in line with our commitment to improve ‘Ease of Living.’”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হিংবদা লাইবা হেনগৎহন্নবা এন.সি.আরদা ইনফ্রাষ্ট্রকচর চাউখৎনবা সরকারনা পীখিবা থাজবা প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে
16 AUG 2025 8:43PM by PIB Imphal
নেসনেল কেপিতেল রিজন (এন সি আর) দা মপুংফানা ইনফ্রাষ্ট্রকচর শেমগৎতুনা মীয়াম ‘হিংবদা লাইবা’ হেনগৎহন্নবা সরকারগী অচেৎপা থাজবা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা দিদিন্যুজগী পোষ্ট অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি’
“‘হিংবদা লাইবা’ হেনগৎহন্নবা ঐখোয়না পীখিবা থাজবগী মতুংইন্না, এন.সি.আরদা ইনফ্রাষ্ট্রকচরদা ইনোৎ অমা পীরে”।