প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জীৱনৰ সহজতা বৃদ্ধিৰ বাবে এনচিআৰত আন্তঃগাঁথনি বৃদ্ধিৰ চৰকাৰৰ প্ৰতিশ্ৰুতিৰ কথা পুনৰ দৃঢ় কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
16 AUG 2025 8:43PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ৰাষ্ট্ৰীয় ৰাজধানী অঞ্চল (এনচিআৰ)ৰ আন্তঃগাঁথনি উন্নয়নৰ ক্ষেত্ৰত উল্লেখযোগ্য উত্থানৰ জৰিয়তে নাগৰিকসকলৰ বাবে ‘জীৱন-যাপনৰ সহজতা’ উন্নত কৰাৰ বাবে চৰকাৰৰ অটল প্ৰতিশ্ৰুতিৰ কথা পুনৰ দৃঢ়তাৰে প্ৰকাশ কৰে।
এক্সত ডিডিনিউজৰ এটা পোষ্টৰ উত্তৰত শ্ৰী মোদীয়ে লিখিছে:
“এনচিআৰত আন্তঃগাঁথনিৰ ক্ষেত্ৰত এক উত্থান , জীৱনৰ সহজতা বৃদ্ধি কৰাৰ বাবে আমাৰ প্ৰতিশ্ৰুতিৰ সৈতে সংগতি ৰাখি এয়া কৰা হৈছে।”

Prime Minister's Office
PM reaffirms Government’s commitment to Infrastructure Boost in NCR to enhance Ease of Living
16 AUG 2025 8:43PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today reaffirmed the Government’s unwavering commitment to improving the ‘Ease of Living’ for citizens through a significant boost to infrastructure development in the National Capital Region (NCR).
Responding to a post by DDNews on X, Shri Modi wrote:
“A boost to infrastructure in NCR, in line with our commitment to improve ‘Ease of Living.’”