Prime Minister's Office
Prime Minister attends the Civil Investiture Ceremony-I
28 APR 2025 9:46PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi, today, attended the Civil Investiture Ceremony-I where the Padma Awards were presented."Outstanding individuals from all walks of life were honoured for their service and achievements", Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X :
"Attended the Civil Investiture Ceremony-I where the Padma Awards were presented. Outstanding individuals from all walks of life were honoured for their service and achievements."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সিভিল ইনভেস্তিচর সেরিমোনী-Iদা শরুক য়াখ্রে
28 APR 2025 9:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি সিভিল ইনভেস্তিচর সেরিমোনী-Iদা শরুক য়াখ্রে। মফম অসিদা পদ্ম এৱার্দশিং পীখি। “পুন্সিগী থাক খুদিংমক্কী শক্নাইরবা মীওইশিংবু মখোয়গী সেবা অমসুং মায়পাকপশিং অদুগীমক্তা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে” হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত থাংগৎলকখি:
“পদ্ম এৱার্দশিং পীথোকখিবা সিভিল ইনভেস্তিচর সেরিমোনী-Iদা শরুক য়াখি। পুন্সিগী থাক খুদিংমক্কী শক্নাইরবা মীওইশিংবু মখোয়গী সেবা অমসুং মায়পাকপশিং অদুগীদমক ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে।”