প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘অসামৰিক অলংকৰণ অনুষ্ঠান-১’ত অংশগ্ৰহণ কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
28 APR 2025 9:46PM by PIB Guwahati
পদ্ম বঁটাসমূহ প্ৰদান কৰা অসামৰিক অলংকৰণ অনুষ্ঠান-১ত আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অংশগ্ৰহণ কৰে।" জীৱনৰ সকলো ক্ষেত্ৰত উৎকৃষ্ট সেৱা আগবঢ়োৱা ব্যক্তিসকলক তেওঁলোকৰ সেৱা আৰু সাফল্যৰ বাবে সন্মানিত কৰা হৈছে", শ্ৰী মোদীয়ে কয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে:
"পদ্ম বঁটাসমূহ প্ৰদান কৰা ‘অসামৰিক অলংকৰণ অনুষ্ঠান-১’ত অংশগ্ৰহণ কৰিলোঁ। জীৱনৰ সকলো ক্ষেত্ৰত উৎকৃষ্ট সেৱা আগবঢ়োৱা ব্যক্তিসকলক তেওঁলোকৰ সেৱা আৰু কৃতিত্বৰ বাবে সন্মানিত কৰা হৈছিল।"

Prime Minister's Office
Prime Minister attends the Civil Investiture Ceremony-I
28 APR 2025 9:46PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi, today, attended the Civil Investiture Ceremony-I where the Padma Awards were presented."Outstanding individuals from all walks of life were honoured for their service and achievements", Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X :
"Attended the Civil Investiture Ceremony-I where the Padma Awards were presented. Outstanding individuals from all walks of life were honoured for their service and achievements."