Prime Minister's Office
Prime Minister extends wishes for the Holy Month of Ramzan
02 MAR 2025 8:54AM by PIB Delhi
As the blessed month of Ramzan begins, Prime Minister Shri Narendra Modi extended heartfelt greetings to everyone on this sacred occasion.
He wrote in a post on X:
“As the blessed month of Ramzan begins, may it bring peace and harmony in our society. This sacred month epitomises reflection, gratitude and devotion, also reminding us of the values of compassion, kindness and service.
Ramzan Mubarak!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শেংলবা রামজান থাগী য়াউফ পাউজেল পীখ্রে
02 MAR 2025 8:54AM by PIB Imphal
রামজানগী শেংলবা থা হৌবগা ইরোইননা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শেংলবা কুহ্মৈ অসিনা লাকপদা মীপুম খুদিংমক্তা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
“রামজানগী শেংলবা থা হৌবগা ইরোইননা ঐখোয়গী খুন্নাইদা শান্তি অমসুং তংদু-লৈতাবা পুরকপা ওইরসনু। শেংলবা থা অসিনা ৱাখল খন্থবা ঙম্বা, তৌবীমল খঙবা অমসুং কত্থোকপগী খুদম ওইদুনা ঐখোয়দা মীনুংশি, থৌজাল হৈবা অমসুং শেবগী অফবা গুনশিং নীংশিংহল্লি।
রামজান মুবারক!”