প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পবিত্ৰ ৰমজান মাহৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
02 MAR 2025 8:54AM by PIB Guwahati
পবিত্ৰ ৰমজান মাহ আৰম্ভ হোৱাৰ শুভক্ষণত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সকলোকে আন্তৰিক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে।
এই সন্দৰ্ভত তেওঁ এক্স হেণ্ডেলত লিখিছে -
“পবিত্ৰ ৰমজান মাহ আৰম্ভ হোৱাৰ শুভক্ষণত সকলোকে শুভেচ্ছা জনাইছো, এই পবিত্ৰ সময়ে আমাৰ সমাজলৈ শান্তি আৰু সম্প্ৰীতি কঢ়িয়াই আনক। এই পবিত্ৰ মাহটোৱে সমৰ্পন, কৃতজ্ঞতা আৰু ভক্তিৰ সাৰ্থকতা প্ৰদান কৰে, লগতে আমাক দয়া, মমতা আৰু সেৱাৰ মূল্যবোধৰ কথাও সোঁৱৰাই দিয়ে।
ৰমজান মোবাৰক!”

Prime Minister's Office
Prime Minister extends wishes for the Holy Month of Ramzan
02 MAR 2025 8:54AM by PIB Delhi
As the blessed month of Ramzan begins, Prime Minister Shri Narendra Modi extended heartfelt greetings to everyone on this sacred occasion.
He wrote in a post on X:
“As the blessed month of Ramzan begins, may it bring peace and harmony in our society. This sacred month epitomises reflection, gratitude and devotion, also reminding us of the values of compassion, kindness and service.
Ramzan Mubarak!”