Prime Minister's Office
We are proud of our Annadatas and committed to improve their lives: Prime Minister
24 FEB 2025 10:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi remarked that the Government was proud of India’s Annadatas and was commitment to improve their lives. Responding to a thread post by MyGovIndia on X, he said:
“We are proud of our Annadatas and our commitment to improve their lives is reflected in the efforts highlighted in the thread below. #PMKisan”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆମ ଅନ୍ନଦାତାଙ୍କ ପାଇଁ ଆମେ ଗର୍ବିତ ଏବଂ ସେମାନଙ୍କ ଜୀବନଶୈଳୀରେ ବିକାଶ ପାଇଁ ପାଇଁ ପ୍ରତିବଦ୍ଧ: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
24 FEB 2025 10:01AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି କି, ଭାରତର ଅନ୍ନଦାତାଙ୍କ ପାଇଁ ସରକାର ଗର୍ବିତ ଏବଂ ସେମାନଙ୍କ ଜୀବନଶୈଳୀରେ ବିକାଶ ପାଇଁ ପାଇଁ ପ୍ରତିବଦ୍ଧ । ମାଇଁ ଗଭ୍ ପକ୍ଷରୁ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ ହୋଇଥିବା ଏକ ଥ୍ରେଡର ପ୍ରତିକ୍ରିୟାରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
“ଆମ ଅନ୍ନଦାତାଙ୍କ ପାଇର୍ ଆମେ ଗର୍ବିତ ଏବଂ ସେମାନଙ୍କ ଜୀବନଶୈଳୀରେ ବିକାଶ ପାଇଁ ଆମ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ନିମ୍ନରେ ଥିବା ଥ୍ରେଡରେ ଉଲ୍ଲେଖ ହୋଇଥିବା ପଦକ୍ଷେପ ଗୁଡ଼ିକରୁ ପରିଲକ୍ଷିତ ହେଉଛି ।”