প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আমি আমাৰ অন্নদাতাসকলক লৈ গৌৰৱান্বিত আৰু তেওঁলোকৰ জীৱন উন্নত কৰিবলৈ প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
24 FEB 2025 10:01AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মন্তব্য কৰিছে যে চৰকাৰ ভাৰতৰ অন্নদাতাসকলক লৈ গৌৰৱান্বিত আৰু তেওঁলোকৰ জীৱন উন্নত কৰিবলৈ প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধ। এক্স-ত মাইগভ ইণ্ডিয়াৰ এটা থ্ৰেড পোষ্টৰ উত্তৰ দি তেওঁ কৈছেঃ
“আমি আমাৰ অন্নদাতাসকলক লৈ গৌৰৱান্বিত আৰু তেওঁলোকৰ জীৱন উন্নত কৰাৰ বাবে আমাৰ প্ৰতিশ্ৰুতি তলৰ সূত্ৰত আলোকপাত কৰা প্ৰচেষ্টাত প্ৰতিফলিত হৈছে। #PMKisan”

Prime Minister's Office
We are proud of our Annadatas and committed to improve their lives: Prime Minister
24 FEB 2025 10:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi remarked that the Government was proud of India’s Annadatas and was commitment to improve their lives. Responding to a thread post by MyGovIndia on X, he said:
“We are proud of our Annadatas and our commitment to improve their lives is reflected in the efforts highlighted in the thread below. #PMKisan”