প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঐখোয়না ঐখোয়গী অন্নদাতাশিংগীদমক চাউথোকচৈ অমসুং মখোয়গী পুন্সিশিং ফগৎহন্নবা হোৎনরি: প্রধান মন্ত্রী
24 FEB 2025 10:01AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায় মদুদি সরকারনা ভারতকী অন্নদাতাশিংগীদমক চাউথোকচবা পোকই অমসুং মখোয়গী পুন্সিশিং ফগৎহন্নবা হোৎনরি। Xতা মাইগোবইন্দিয়াগী থ্রেদ পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা মহাক্না হায়খি:
“ঐখোয়না ঐখোয়গী অন্নদাতাশিংগীদমক চাউথোকচৈ অমসুং মখাগী থ্রেদ অসিদা পীরিবা খোঙথাংশিং অসিদা ঐখোয়না মখোয়গী পুন্সিশিং ফগৎহন্নবা হোৎনখিবা অদুগী মমি তারি। #PMKisan”

Prime Minister's Office
We are proud of our Annadatas and committed to improve their lives: Prime Minister
24 FEB 2025 10:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi remarked that the Government was proud of India’s Annadatas and was commitment to improve their lives. Responding to a thread post by MyGovIndia on X, he said:
“We are proud of our Annadatas and our commitment to improve their lives is reflected in the efforts highlighted in the thread below. #PMKisan”