Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates U.S President Donald Trump for his historic second term
We are committed to a mutually beneficial and trusted partnership. We will work together for the welfare of our people and towards global peace, prosperity, and security: PM
27 JAN 2025 8:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi congratulated Donald Trump for his historic second term as President of the United States. Shri Modi said that we are committed to a mutually beneficial and trusted partnership. We will work together for the welfare of our people and towards global peace, prosperity, and security.
The Prime Minister posted on X;
“Delighted to speak with my dear friend President @realDonaldTrump @POTUS. Congratulated him on his historic second term. We are committed to a mutually beneficial and trusted partnership. We will work together for the welfare of our people and towards global peace, prosperity, and security.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়ু.এস. কী রাস্ত্রপতী দোনাল্দ ত্রম্প্পু অনিশুবা পুৱারী ওইরবা অনিশুবা তর্মগীদমক্তা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
অমগা অমগা খুদোংচাবা পীননবা অমদি পার্ত্নর্শিপ ওইমিন্ননবা ঐখোয় ৱাশক্লি। ঐখোয়গী প্রজাশিং নুংঙাই-য়াইফনবা অমদি ইং-চিকপা মালেম, খুজ্ঞাও-লৈচাওনবরোমদা চংশিন্নবা অমসুং শোই-ঙামদবা পুন্না থবক তৌমিন্নগনি
27 JAN 2025 8:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ু.এস. কী রাস্ত্রপতী দোনাল্দ ত্রম্প্পু মহাক্কী অনিশুবা পুৱারী ওইরবা অনিশুবা তর্মগীদমক্তা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি ঐখোয় অমগা অমগা খুদোংচাবা পীননবা অমদি পার্ত্নর্শিপ ওইমিন্ননবা ৱাশক্লি। ঐখোয়গী প্রজাশিং নুংঙাই-য়াইফনবা অমদি ইং-চিকপা মালেম, খুজ্ঞাও-লৈচাওনবরোমদা চংশিন্নবা অমসুং শোই-ঙামদবা পুন্না থবক তৌমিন্নগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখিবনি;
“ঐহাক্কী নুংশিরবা মরুপ রাস্ত্রপতী @realDonaldTrump @POTUSগা ৱারী শান্নবদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি।. মহাক্কী অনিশুবা পুৱারী ওইরবা অনিশুবা তর্মগীদমক্তা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি।
অমগা অমগা খুদোংচাবা পীননবা অমদি পার্ত্নর্শিপ ওইমিন্ননবা ঐখোয় ৱাশক্লি। ঐখোয়গী প্রজাশিং নুংঙাই-য়াইফনবা অমদি ইং-চিকপা মালেম, খুজ্ঞাও-লৈচাওনবরোমদা চংশিন্নবা অমসুং শোই-ঙামদবা পুন্না থবক তৌমিন্নগনি।”