প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আমেৰিকাৰ ৰাষ্ট্ৰপতি ড’নাল্ড ট্ৰাম্পক তেওঁৰ ঐতিহাসিক দ্বিতীয় কাৰ্যকালৰ বাবে অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
আমি পাৰস্পৰিকভাৱে উপকাৰী আৰু বিশ্বাসযোগ্য অংশীদাৰিত্বৰ বাবে প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধ। আমি আমাৰ জনসাধাৰণৰ কল্যাণৰ বাবে আৰু বিশ্ব শান্তি, সমৃদ্ধি, আৰু নিৰাপত্তাৰ দিশত একেলগে কাম কৰিম: প্ৰধানমন্ত্ৰী
27 JAN 2025 8:42PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ড’নাল্ড ট্ৰাম্পক আমেৰিকাৰ ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে ঐতিহাসিক দ্বিতীয় কাৰ্যকালৰ বাবে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে ভাৰতৰ শক্তিশালী আৰু বিশ্বাসযোগ্য অংশীদাৰিত্বৰ প্ৰতি দায়বদ্ধতা প্ৰকাশ কৰি এই কথাত গুৰুত্ব আৰোপ কৰে যে দুয়োখন ৰাষ্ট্ৰই দেশৰ জনসাধাৰণৰ কল্যাণৰ বাবে আৰু বিশ্ব শান্তি, সমৃদ্ধি, আৰু নিৰাপত্তাৰ বাবে সহযোগিতা কৰিব।
এই সন্দৰ্ভত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত কয় -
“মোৰ প্ৰিয় বন্ধু ৰাষ্ট্ৰপতি @realDonaldTrump @POTUS ৰ সৈতে কথা পাতি আনন্দিত হৈছো। তেওঁৰ ঐতিহাসিক দ্বিতীয় কাৰ্যকালৰ বাবে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিলোঁ। আমি পাৰস্পৰিকভাৱে উপকাৰী আৰু বিশ্বাসযোগ্য অংশীদাৰিত্বৰ বাবে প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধ। আমি আমাৰ জনসাধাৰণৰ কল্যাণৰ বাবে আৰু বিশ্ব শান্তি, সমৃদ্ধি, আৰু নিৰাপত্তাৰ দিশত একেলগে কাম কৰি যাম।”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates U.S President Donald Trump for his historic second term
We are committed to a mutually beneficial and trusted partnership. We will work together for the welfare of our people and towards global peace, prosperity, and security: PM
27 JAN 2025 8:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi congratulated Donald Trump for his historic second term as President of the United States. Shri Modi said that we are committed to a mutually beneficial and trusted partnership. We will work together for the welfare of our people and towards global peace, prosperity, and security.
The Prime Minister posted on X;
“Delighted to speak with my dear friend President @realDonaldTrump @POTUS. Congratulated him on his historic second term. We are committed to a mutually beneficial and trusted partnership. We will work together for the welfare of our people and towards global peace, prosperity, and security.”