Prime Minister's Office
The commissioning of three frontline naval combatants will strengthen our efforts towards being a global leader in defence and augment our quest towards self-reliance: Prime Minister
14 JAN 2025 8:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today remarked that the commissioning of three frontline naval combatants on 15th January 2025 will strengthen our efforts towards being a global leader in defence and augment our quest towards self-reliance.
Responding to a post on X by SpokespersonNavy, Shri Modi wrote:
“Tomorrow, 15th January, is going to be a special day as far as our naval capacities are concerned. The commissioning of three frontline naval combatants will strengthen our efforts towards being a global leader in defence and augment our quest towards self-reliance.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লালগী জহাজ অহুম মথৌ পাংথোকপা হৌহনবা অসিনা ঙাক-শেনগী লমদা মালেমগী লুচিংবা অমা ওইনবা ঐখোয়গী থবকশিং মপাঙ্গল কনখৎহনগনি অমসুং অত্মানির্ভর ওইনবা ঐখোয়গী পান্দম মথৌ হাপকনি: প্রধান মন্ত্রী
14 JAN 2025 8:29PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি জনুৱারি ১৫,২০২৫ দা লালগী জহাজ অহুম মথৌ পাংথোকপা হৌহনবা অসিনা ঙাক-শেনগী লমদা মালেমগী লুচিংবা অমা ওইনবা ঐখোয়গী থবকশিং মপাঙ্গল কনখৎহনগনি অমসুং অত্মানির্ভর ওইনবা ঐখোয়গী পান্দম মথৌ হাপকনি।
নেভিগী ৱাঙাংলোয়গী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“হয়েং, জনুৱারি ১৫ অসি, ঐখোয়গী নেভিগী মপাঙ্গল কনখৎহনবগা লোয়ননা অখন্নবা নুমিৎ অমা ওইরগনি। লালগী জহাজ অহুম মথৌ পাংথোকপা হৌহনবা অসিনা ঙাক-শেনগী লমদা মালেমগী লুচিংবা অমা ওইনবা ঐখোয়গী থবকশিং মপাঙ্গল কনখৎহনগনি অমসুং অত্মানির্ভর ওইনবা ঐখোয়গী পান্দম মথৌ হাপকন”।