Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the passing of former USA President Mr. Jimmy Carter
30 DEC 2024 2:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today condoled the passing of former USA President Mr. Jimmy Carter.
In a post on X, he wrote:
“Deeply saddened by the passing of former USA President Mr. Jimmy Carter. A statesman of great vision, he worked tirelessly for global peace and harmony. His contributions to fostering strong India-U.S. ties leave a lasting legacy. My heartfelt condolences to his family, friends and the people of the US.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ু.এস.এগী হান্নগী রাস্ত্রপতি জিম্মি কার্তর লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
30 DEC 2024 2:13PM by PIB Imphal
য়ু.এস.এগী হান্নগী রাস্ত্রপতি জিম্মি কার্তর লৈখিদবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“য়ু.এস.এগী হান্নগী রাস্ত্রপতি জিম্মি কার্তর লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। অশানবা মীৎয়েং লৈবা রাজনিতিৱালা অমা ওইনা, মালেমগী শান্তি অমসুং নুংশিনবা পুরক্নবা মহাক্না চোকথবা লৈতনা হোৎনখি। ভারত-য়ু.এস মরীশিং ফগৎনবা মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিং তুংকোইনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী ইমুং-মনুং, মরুপশিং অমসুং য়ু.এসকী মীয়ামগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি”।