প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আমেৰিকাৰ প্ৰাক্তন ৰাষ্ট্ৰপতি জিমি কাৰ্টাৰৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
30 DEC 2024 2:13PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আমেৰিকাৰ প্ৰাক্তন ৰাষ্ট্ৰপতি জিম্মী কাৰ্টাৰৰ মৃত্যুত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত তেওঁ লিখিছেঃ
'মাৰ্কিন যুক্তৰাষ্ট্ৰৰ প্ৰাক্তন ৰাষ্ট্ৰপতি জিমি কাৰ্টাৰৰ মৃত্যুত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছো। তেওঁ বিশ্ব শান্তি আৰু সমন্বয়ৰ বাবে অক্লান্ত পৰিশ্ৰম কৰিছিল। ভাৰত-মাৰ্কিন সম্পৰ্ক শক্তিশালী কৰাৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁৰ অৱদানই এক দীৰ্ঘস্থায়ী ঐতিহ্য সৃষ্টি কৰিছে। তেওঁৰ পৰিয়াল, বন্ধুবৰ্গ আৰু আমেৰিকাৰ জনসাধাৰণলৈ মোৰ আন্তৰিক সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো।

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the passing of former USA President Mr. Jimmy Carter
30 DEC 2024 2:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today condoled the passing of former USA President Mr. Jimmy Carter.
In a post on X, he wrote:
“Deeply saddened by the passing of former USA President Mr. Jimmy Carter. A statesman of great vision, he worked tirelessly for global peace and harmony. His contributions to fostering strong India-U.S. ties leave a lasting legacy. My heartfelt condolences to his family, friends and the people of the US.”