Prime Minister's Office
Prime Minister Narendra Modi speaks with the Prime Minister of Israel.
PM Netanyahu briefs PM on the recent developments in West Asia.
PM highlights that terrorism has no place in any form and manifestation.
PM emphasizes the crucial need for preventing regional escalation and the safe release of all hostages
PM says that India stands ready to support early restoration of peace and stability.
The two leaders discuss further strengthening of India-Israel Strategic Partnership.
PM wishes PM Netanyahu and the Jewish people around the world on Rosh Hashanah.
30 SEP 2024 11:45PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a telephone call today from the Prime Minister of Israel, H.E. Mr. Benjamin Netanyahu.
PM Netanyahu briefed PM on the recent developments in West Asia.
PM Modi mentioned that there is no place for terrorism in any form or manifestation. Prime Minister also emphasized the crucial need to work for preventing regional escalation and the safe release of all hostages.
PM conveyed that India stands ready to support an early restoration of peace and stability.
The two leaders discussed a number of bilateral issues to further strengthen India-Israel Strategic Partnership.
PM also conveyed his best wishes to PM Netanyahu and the Jewish people around the world on the occasion of Rosh Hashanah.
The two leaders agreed to remain in touch.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইজ্রেলগী প্রধান মন্ত্রীগা ৱারী শানখ্রে
পি.এম. নেতনয়াহুনা নোংচুপ এসিয়াদা হন্দক ওইরক্লিবা ফীভমগী মতাঙদা পি.এম.দা পাউদমখ্রে
তেরোরিজমগী থৌওং মশক মওং অমত্তদা চন্নফম লৈতে হায়না পি.এম.না ফোঙদোকখ্রে
পি.এম.না লম অমগা অমগগী মরক্তা ইরাঙ কনখৎলকপা থিংবা অমসুং ফাজিন্দুনা থম্লিবা মীওইশিং তেক্ত-কায়দনা থাদোকখিবগী মরুওইবা ৱাফম থমখি
ভারতনা ইং-তপ্পা অমসুং মরা চেৎপা ফীভম অমুক হন্না পুরক্নবা শেম শাদুনা লৈরি হায়না পি.এম.না হায়খ্রে
লুচিংবা অনিনা ইন্দিয়া-ইজ্রেল স্ত্রেতেজিক পার্ত্নরসিপ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা খন্নখি
পি.এম.না পি.এম. নেতনয়াহু অমসুং মালেম পুম্বদা লৈরিবা জিউ মীয়ামদা রোস হসনাহগী য়াইফ পাউজেল পীখি
30 SEP 2024 11:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ইজ্রেলগী প্রাইম মিনিস্তর H.E. মিস্তর বেঞ্জামিন নেতনয়াহুগগী তেলিফোন ওকখি‍।
পি.এম. নেতনয়াহুনা নোংচুপ এসিয়াদা হন্দক ওইরক্লিবা ফীভমগী মতাঙদা পি.এম.দা পাউদমখি‍।
তেরোরিজমগী থৌওং মশক মওং অমত্তদা চন্নফম লৈতে হায়না পি.এম. মোদীনা ফোঙদোকখি‍। প্রধান মন্ত্রীনা লম অমগা অমগগী মরক্তা ইরাঙ কনখৎলকপা থিংবা অমসুং ফাজিন্দুনা থম্লিবা মীওইশিং তেক্ত-কায়দনা থাদোকখিবগী মরুওইবা ৱাফমসু থমখি‍।
ভারতনা ইং-তপ্পা অমসুং মরা চেৎপা ফীভম অমুক হন্না পুরক্নবা শেম শাদুনা লৈরি হায়না পি.এম.না হায়খি‍।
লুচিংবা অনিনা ইন্দিয়া-ইজ্রেল স্ত্রেতেজিক পার্ত্নরসিপ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা নাকল অনিগী ওইবা ৱাফম কয়া খন্নখি‍।
পি.এম.না পি.এম. নেতনয়াহু অমসুং মালেম পুম্বদা লৈরিবা জিউ মীয়ামদা রোস হসনাহনা লাকপদা য়াইফ পাউজেলসু পীখি‍।
লুচিংবা অনিনা মখা তানা পাউ ফাওননবা য়ানখি‍।