Prime Minister's Office
Prime Minister Narendra Modi speaks with the Prime Minister of Israel.
PM Netanyahu briefs PM on the recent developments in West Asia.
PM highlights that terrorism has no place in any form and manifestation.
PM emphasizes the crucial need for preventing regional escalation and the safe release of all hostages
PM says that India stands ready to support early restoration of peace and stability.
The two leaders discuss further strengthening of India-Israel Strategic Partnership.
PM wishes PM Netanyahu and the Jewish people around the world on Rosh Hashanah.
30 SEP 2024 11:45PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a telephone call today from the Prime Minister of Israel, H.E. Mr. Benjamin Netanyahu.
PM Netanyahu briefed PM on the recent developments in West Asia.
PM Modi mentioned that there is no place for terrorism in any form or manifestation. Prime Minister also emphasized the crucial need to work for preventing regional escalation and the safe release of all hostages.
PM conveyed that India stands ready to support an early restoration of peace and stability.
The two leaders discussed a number of bilateral issues to further strengthen India-Israel Strategic Partnership.
PM also conveyed his best wishes to PM Netanyahu and the Jewish people around the world on the occasion of Rosh Hashanah.
The two leaders agreed to remain in touch.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ সৈতে বাৰ্তালাপ প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ
পশ্চিম এছিয়াৰ শেহতীয়া পৰিস্থিতিৰ বিষয়ে প্ৰধানমন্ত্ৰীক অৱগত কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰী নেতান্যাহুৱে
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে আলোকপাত কৰে যে কোনো ৰূপ আৰু প্ৰকাশতে সন্ত্ৰাসবাদৰ কোনো স্থান নাই
আঞ্চলিক তীব্ৰতা বৃদ্ধি ৰোধ কৰা আৰু সকলো পণবন্দীক নিৰাপদে মুক্তি দিয়াৰ গুৰুত্বপূৰ্ণ প্ৰয়োজনীয়তাৰ ওপৰত গুৰুত্ব আৰোপ কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে শান্তি আৰু সুস্থিৰতা আগতীয়াকৈ পুনৰুদ্ধাৰ কৰিবলৈ ভাৰত সাজু হৈ আছে
দুয়োগৰাকী নেতাই ভাৰত-ইজৰাইল কৌশলগত অংশীদাৰিত্ব আৰু অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বিষয়ে আলোচনা কৰে
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৰোছ হাছানাহ উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰী নেতান্যাহু আৰু বিশ্বৰ ইহুদী জনসাধাৰণক শুভেচ্ছা জনাইছে
30 SEP 2024 11:45PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী মহামহিম শ্ৰী বেঞ্জামিন নেতান্যাহুৰ এটা টেলিফোন কল ৰিচিভ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰী নেতান্যাহুৱে পশ্চিম এছিয়াৰ শেহতীয়া পৰিস্থিতিৰ বিষয়ে প্ৰধানমন্ত্ৰীক অৱগত কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে উল্লেখ কৰে যে কোনো ৰূপ বা প্ৰকাশতে সন্ত্ৰাসবাদৰ কোনো স্থান নাই। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে লগতে আঞ্চলিক তীব্ৰতা বৃদ্ধি ৰোধ আৰু সকলো পণবন্দীক নিৰাপদে মুক্তিৰ বাবে কাম কৰাৰ অতি গুৰুত্বপূৰ্ণ প্ৰয়োজনীয়তাৰ ওপৰতো গুৰুত্ব আৰোপ কৰে।
শান্তি আৰু সুস্থিৰতা আগতীয়াকৈ পুনৰুদ্ধাৰৰ বাবে ভাৰত সাজু হৈ আছে বুলি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে প্ৰকাশ কৰে।
দুয়োগৰাকী নেতাই ভাৰত-ইজৰাইলৰ কৌশলগত অংশীদাৰিত্ব আৰু অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে কেইবাটাও দ্বিপাক্ষিক বিষয়ৰ ওপৰত আলোচনা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে লগতে ৰোছ হাছানাহ উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰী নেতান্যাহু আৰু বিশ্বৰ ইহুদী জনসাধাৰণক শুভেচ্ছাও জ্ঞাপন কৰে।
দুয়োগৰাকী নেতাই যোগাযোগ অব্যাহত ৰাখিবলৈ সন্মত হয়।