Prime Minister's Office
Prime Minister condoles demise of an organic farmer, Smt Pappammal
28 SEP 2024 7:35AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Padma Shri Awardee, an organic farmer, Smt Pappammal. Shri Modi said that she made a mark in agriculture, especially organic farming. People admired her for her humility and kind nature, Prime Minister further added.
The Prime Minister said in a X post;
“Deeply pained by the passing away of Pappammal Ji. She made a mark in agriculture, especially organic farming. People admired her for her humility and kind nature. My thoughts are with her family and well wishers. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ওর্গানিক লৌমী, শ্রীমতী পপ্পম্মলনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
28 SEP 2024 7:35AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওর্গানিক লৌমী, পদ্ম শ্রী এৱার্দী, শ্রীমতী পপ্পম্মলনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে‍। মহাক্না লৌউ-শিংউবদা, মরুওইনা ওর্গনানিক লৌউ পথাপকী লমদা মফম অমা কল্লম্মি হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি‍। মীয়াম্না মহাকপু মাগী নাপল য়াওদবা অমসুং থৌজাল হৈবা মতৌগীদমক খোয়দানৈ হায়না প্রধান মন্ত্রীনা মখা তাখি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকপা পোস্ত অমদা হায়খি;
“পপ্পম্মল জীনা লৈখিদবসিনা য়াম্না নুংঙাইহন্দ্রে‍। মহাক্না লৌউ-শিংউ, মরুওইনা ওর্গানিক লৌউ-শিংউগী লমদা মফম অমা কল্লম্মি‍। মীয়াম্না মহাকপু মাগী নাপল য়াওদবা অমসুং থৌজাল হৈবা মতৌগীদমক খোয়দানৈ‍। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি‍। ওম শান্তী‍।”