Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi hails India rising to 39th position in the Global Innovation Index 2024
27 SEP 2024 10:50PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi has hailed India rising to 39th position among 133 global economies in the Global Innovation Index 2024.
Shri Modi described this achievement as a "remarkable feat," emphasizing the government's dedication to building a vibrant innovation ecosystem that can transform opportunities for the nation's youth.
Sharing the X post of Union Minister for Commerce and Industry, Shri Piyush Goyal, the Prime Minister said;
“A remarkable feat! Our Government is committed to ensuring a vibrant innovation ecosystem, which can transform the lives of the youth.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গ্লোবেল ইন্নোভেসন ইন্দেক্স ২০২৪দা ৩৯শুবা ফমদা হাইগৎলকপদা ভারতপু ৱাংনা থাংগৎখ্রে
27 SEP 2024 10:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মালেমগী শেন্মিৎলোন ১৩৩গী মরক্তা গ্লোবেল ইন্নোভেসন ইন্দেক্স ২০২৪দা ৩৯শুবা ফমদা হাইগৎলকপদা ভারতপু ৱাংনা থাংগৎখ্রে।
শ্রী মোদীনা মায় পাকপা অসিবু "শীংথানিংঙাই ওইবা মশক" অমনি হায়না ফোংদোক্লদুনা লৈবাক অসিগী নহাশিংদা খুদোংচাবা পীবা ঙম্বা মশক থোকপা ইন্নোভেসন ইকোসিস্তেম অমা শাগৎনবা লৈঙাক অসিনা হোৎনরিবা অসিবু শিংথাখি।
কেন্দ্রগী কম্মর্স অমসুং ইন্দস্ত্রী মন্ত্রী শ্রী পিয়ুশ গোয়ালনা থাগৎপা X কী পোস্ত অমা শেয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"শীংথানিংঙাই ওইবা মশক অমা! ঐখোয়গী লৈবাক অসিগী নহাশিংদা খুদোংচাবা পীবা ঙম্বা মশক থোকপা ইন্নোভেসনগী ইকোসিস্তেম অমা শেমগৎনবা লৈঙাক অসিনা লেপ্লি।