Prime Minister's Office
Prime Minister extends his greetings on occasion of Milad-un-Nabi
16 SEP 2024 9:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today greeted the citizens on occasion of Milad-un-Nabi.
In a message on X, Shri Modi wrote:
“Eid Mubarak!
Best wishes on the occasion of Milad-un-Nabi. May harmony and togetherness always prevail. Let there be joy and prosperity all around.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মিলাদ-উন-নবি থৌরমদা য়াইফ পাউজেল পীরক্লি
16 SEP 2024 9:01AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি লৈবাক মীয়ামগী মফমদা মিলা-উন-নবিগী থৌরমগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে`
Xতা থাগৎপা পাউজেল অমদা শ্রী মোদীনা ইখি:
“ইদ মুবারক!
মিলাদ-উন-নবি থৌরমগী য়াইফ পাউজেল পীজরি‍। পুকচেল খোয়জেল তিন্নবা অমসুং অপুন্বগী ৱাখল্লোন মতম পুম্বদা লৈরসনু‍। মায়কৈ পুম্বদা হরাও তয়াম্বা অমদি নুংঙাই-য়াইফবতনা থন্বা ওইরসনু‍।”