Prime Minister's Office
Prime Minister meets Polish Kabaddi players
22 AUG 2024 9:48PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met with Mr. Michal Spiczko, President of the Kabaddi Federation of Poland, and Ms. Anna Kalbarczyk, Board Member, Kabaddi Federation of Poland, today in Warsaw.
Prime Minister commended Mr. Spiczko and Ms. Kalbarczyk for their dedication towards advancing Kabaddi in Poland and popularising the sport in Europe. He highlighted the role of sports in fostering bilateral relations and cultural exchange between India and Poland.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পোলেন্দগী কবাদি শান্নরোয়শিং উনখ্রে
22 AUG 2024 9:48PM by PIB Imphal
ঙসি ৱারসোদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পোলেন্দগী কবাদি ফেদেরেনগী প্রসিদেন্ত মাইকেল স্পিক্কো অমসুং পোলেন্দগী কবাদি ফেদেরেনগী বোর্দ মেম্বর অন্না কালবার্কজিক উনখ্রে।
পোলেন্দা কবাদি চাউখৎনবা অমসুং য়ুরোপতা মশান্না অসি পাম্নবা হেনগৎহন্নবা মাইকৈদা মখোয়গী কৎথোকপশিং অদুগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা মাইকেল স্পিক্কো অমসুং অন্না কালবার্কজিক থাগৎপা ফোঙদোকখি। ভারত অমসুং পোলেন্দগী মরক্তা লৈনরিবা মরীশিং অমসুং কলচরেল একচেঞ্জগী থবকশিং ফগৎহনবদা শান্নবনা লৌরিবা থৌদাংগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি।