ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପୋଲାଣ୍ଡ କବାଡି ଖେଳାଳିମାନଙ୍କୁ ଭେଟିଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
22 AUG 2024 9:48PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ୱାର୍ସାରେ ପୋଲାଣ୍ଡର କବାଡି ଫେଡେରେସନର ସଭାପତି ଶ୍ରୀଯୁକ୍ତ ମିଚାଲ ସ୍ପିଜକୋ ଏବଂ ପୋଲାଣ୍ଡର କବାଡି ଫେଡେରେସନର ବୋର୍ଡ ସଦସ୍ୟ ସୁଶ୍ରୀ ଆନ୍ନା କାଲବାର୍ଜିକଙ୍କୁ ସାକ୍ଷାତ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପୋଲାଣ୍ଡରେ କବାଡିକୁ ଆଗକୁ ବଢାଇବା ଏବଂ ୟୁରୋପରେ ଏହି ଖେଳକୁ ଲୋକପ୍ରିୟ କରିବା ପାଇଁ ଶ୍ରୀଯୁକ୍ତ ସ୍ପିଜକୋ ଏବଂ ସୁଶ୍ରୀ କାଲବାର୍ଜିକଙ୍କ ପ୍ରତି ସେମାନଙ୍କର ସମର୍ପଣ ପାଇଁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି। ସେ ଭାରତ ଏବଂ ପୋଲାଣ୍ଡ ମଧ୍ୟରେ ଦ୍ୱିପାକ୍ଷିକ ସମ୍ପର୍କ ଏବଂ ସାଂସ୍କୃତିକ ଆଦାନପ୍ରଦାନକୁ ପ୍ରୋତ୍ସାହିତ କରିବାରେ କ୍ରୀଡାର ଭୂମିକା ଉପରେ ଆଲୋକପାତ କରିଛନ୍ତି।

Prime Minister's Office
Prime Minister meets Polish Kabaddi players
22 AUG 2024 9:48PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met with Mr. Michal Spiczko, President of the Kabaddi Federation of Poland, and Ms. Anna Kalbarczyk, Board Member, Kabaddi Federation of Poland, today in Warsaw.
Prime Minister commended Mr. Spiczko and Ms. Kalbarczyk for their dedication towards advancing Kabaddi in Poland and popularising the sport in Europe. He highlighted the role of sports in fostering bilateral relations and cultural exchange between India and Poland.