Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi extends wishes on Navroz
15 AUG 2024 4:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi wished everyone on the occasion of Navroz, the Parsi New Year today.
Shri Modi further said that the festival brings an abundance of joy, success and wonderful health.
The Prime Minister posted on X:
"Wishing everyone a very Happy Parsi New Year! May this Navroz bring an abundance of joy, success and wonderful health. May the bonds of brotherhood in our society continue to be deepened. Navroz Mubarak!"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নবরোজ লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
15 AUG 2024 4:10PM by PIB Imphal
ঙসি পার্সিগী অনৌবা চহি হৌবা নুমিৎ নবরোজ থৌরমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
শ্রী মোদীনা হায়খি কুহ্মৈ অসিনা হরাওবা, মাইপাকপা অমসুং হকচাং ফবা পুরক্লে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নুংঙাইরবা পার্সিগী অনৌবা চহি হৌবা থৌরম লাকপদা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি! নবরোজ অসিনা হরাওবা, মাইপাকপা অমসুং হকচাং ফবা পুরক্লে। ঐখোয়গী খুন্নাইদা মখা তানা মচিন-মনাও ওইবগী মরী অদু হেন্না চেৎশিনবা ওইরসনু। নবরোজ মুবারক!”