Prime Minister's Office
Rashtrapati Ji’s speech motivates us to keep working to build a prosperous and developed India: Prime Minister
14 AUG 2024 9:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that President’s speech on the eve of Independence Day motivates us to keep working to build a prosperous and developed India.
Shri Modi also shared full text of the address of President Droupadi Murmu on the eve of 78th Independence Day.
Sharing the X post of President of India, the Prime Minister said;
“An inspiring address by Rashtrapati Ji on the eve of our Independence Day. It motivates us to keep working to build a prosperous and developed India.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রাস্ত্রপতিজীগী ৱারোলনা ঐখোয়দা য়াইফবা অমসুং চাউখৎপা ভারত অমা শেমগৎনবগীদমক হেন্না হোৎনীংনবা ইথিল পীরি: প্রধান মন্ত্রী
14 AUG 2024 9:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি নীংতম নুমিৎকী মাংওইননা পীখিবা রাস্ত্রপতিগী ৱারোলনা ঐখোয়দা য়াইফবা অমসুং চাউখৎপা ভারত অমা শেমগৎনবগীদমক হেন্না হোৎনীংনবা ইথিল পীরি।
শ্রী মোদীনা 78শুবা নীংতম নুমিৎকী মাংওইননা রাস্ত্রপতি দ্রৌপদি মুর্মুনা পীখিবা মপুং ফাবা ৱারোলসু শিয়র তৌখি।
ভারতকী রাস্ত্রপতিগী X পোস্ত শিয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নীংতম নুমিৎকী মাংওইননা রাস্ত্রপতিজীগী ইথিল পীরিবা ৱারোল অমা। মসিনা ঐখোয়দা য়াইফবা অমসুং চাউখৎপা ভারত অমা শেমগৎনবগীদমক হেন্না হোৎনীংনবা ইথিল পীরি।”