Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze medal by Swapnil Kusale in Men's 50m Rifle 3 Positions at Paris Olympics 2024
01 AUG 2024 2:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Swapnil Kusale on winning the Bronze medal in Men's 50m Rifle 3 Positions at the Paris Olympics 2024.
The Prime Minister posted on X:
“Exceptional performance by Swapnil Kusale! Congrats to him for winning the Bronze medal in the Men's 50m Rifle 3 Positions at the
Paris Olympics 2024.
His performance is special because he’s shown great resilience and skills. He is also the first Indian athlete to win a medal in this category.
Every Indian is filled with happiness.“

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ୟାରିସ ଅଲିମ୍ପିକ୍ସ-୨୦୨୪ରେ ପୁରୁଷ ୫୦ ମିଟର ରାଇଫଲ-୩ ପୋଜିସନ୍ସରେ ସ୍ୱପ୍ନିଲ କୁସାଲେଙ୍କୁ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ମିଳିଥିବାରୁ ଖୁସି ବ୍ୟକ୍ତ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
01 AUG 2024 2:38PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ୟାରିସ ଅଲିମ୍ପିକ୍ସ-୨୦୨୪ରେ ପୁରୁଷ ୫୦ ମିଟର ରାଇଫଲ-୩ ପୋଜିସନ୍ସରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ସ୍ୱପ୍ନିଲ କୁସାଲେଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସ ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି;
“ସ୍ୱପ୍ନିଲ କୁସାଲେଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଅନନ୍ୟ ପ୍ରଦର୍ଶନ!! ପ୍ୟାରିସ ଅଲିମ୍ପିକ୍ସ-୨୦୨୪ର ପୁରୁଷ ୫୦ ମିଟର ରାଇଫଲ ୩ ପୋଜିସନ୍ସରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ହାସଲ ପାଇଁ ଅଶେଷ ଶୁଭେଚ୍ଛା ।
ତାଙ୍କ ପ୍ରଦର୍ଶନ ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର, କାରଣ ସେ ଅତୀବ ଧୈର୍ଯ୍ୟ ଓ ଦକ୍ଷତାର ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିଛନ୍ତି । ଏହି ବର୍ଗରେ ପଦକ ଜିତିବାରେ ମଧ୍ୟ ସେ ପ୍ରଥମ ଭାରତୀୟ । ପ୍ରତ୍ୟେକ ଭାରତୀୟଙ୍କ ମଧ୍ୟରେ ଖୁସିର ଲହର ଖେଳିଯାଇଛି ।”