প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে পেৰিছ অলিম্পিক ২০২৪ত পুৰুষৰ ৫০ মিটাৰ ৰাইফল থ্ৰী পজিচনত স্বপ্নীল কুছালেৰ ব্ৰঞ্জৰ পদক উদযাপন কৰে
01 AUG 2024 2:38PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পেৰিছ অলিম্পিক ২০২৪ত পুৰুষৰ ৫০ মিটাৰ ৰাইফল থ্ৰী পজিচনত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে স্বপ্নীল কুছালেক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত এটা পোষ্টত কয়:
“স্বপ্নীল কুছালেৰ ব্যতিক্ৰমী প্ৰদৰ্শন! পেৰিছ অলিম্পিক ২০২৪ত পুৰুষৰ ৫০ মিটাৰ ৰাইফল থ্ৰী পজিচনত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰা বাবে তেওঁক অভিনন্দন জনাইছো।
তেওঁৰ প্ৰদৰ্শন বিশেষ, কাৰণ তেওঁ যথেষ্ট নমনীয়তা আৰু দক্ষতা প্ৰদৰ্শন কৰিছে। এই শাখাত পদক জয় কৰা তেওঁ প্ৰথমগৰাকী ভাৰতীয় খেলুৱৈ।
প্ৰতিজন ভাৰতীয়ৰ মন সুখেৰে ভৰি পৰিছে।"

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze medal by Swapnil Kusale in Men's 50m Rifle 3 Positions at Paris Olympics 2024
01 AUG 2024 2:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Swapnil Kusale on winning the Bronze medal in Men's 50m Rifle 3 Positions at the Paris Olympics 2024.
The Prime Minister posted on X:
“Exceptional performance by Swapnil Kusale! Congrats to him for winning the Bronze medal in the Men's 50m Rifle 3 Positions at the
Paris Olympics 2024.
His performance is special because he’s shown great resilience and skills. He is also the first Indian athlete to win a medal in this category.
Every Indian is filled with happiness.“