প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
স্বপ্নিল কুসালনা পেরিস ওলিম্পিক ২০২৪দা নুপাগী মিতর ৫০গী রাইফল ৩ পোজিসন্দা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা প্রধান মন্ত্রীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
01 AUG 2024 2:38PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা স্বপ্নিল কুসালনা পেরিস ওলিম্পিক ২০২৪দা নুপাগী মিতর ৫০গী রাইফল ৩ পোজিসন্দা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"স্বপ্নিল কুসালগী নীংথিরবা পার্ফোরমেন্স! মহাক্না পেরিস ওলিম্পিক ২০২৪দা নুপাগী মিতর ৫০গী রাইফল ৩ পোজিসন্দা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা হরাওবা ফোংদোক্লি।
মহাক্কী পারফোর্মেন্স অসি অখন্নবা অমনি, মহাক্না খাংবা কনবা অমসুং স্কিল উৎখি। মহাক্না কাংলুপ অসিদা তক্মনা অমা ফংখিবা অহানবা ভারত মচা ওইরি।
ভারত মচা খুদিংমক্না নুংঙাইবা পোকচৈ।"

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze medal by Swapnil Kusale in Men's 50m Rifle 3 Positions at Paris Olympics 2024
01 AUG 2024 2:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Swapnil Kusale on winning the Bronze medal in Men's 50m Rifle 3 Positions at the Paris Olympics 2024.
The Prime Minister posted on X:
“Exceptional performance by Swapnil Kusale! Congrats to him for winning the Bronze medal in the Men's 50m Rifle 3 Positions at the
Paris Olympics 2024.
His performance is special because he’s shown great resilience and skills. He is also the first Indian athlete to win a medal in this category.
Every Indian is filled with happiness.“