Prime Minister's Office
PM signs copy of Dr R Balasubramaniam’s book ‘Power Within: The Leadership Legacy of Narendra Modi’
17 JUL 2024 8:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met Dr R Balasubramaniam today and signed a copy of his book ‘Power Within: The Leadership Legacy of Narendra Modi’. The book captures Prime Minister Narendra Modi’s leadership journey and interprets it through Western and Indic lenses, amalgamating them to provide a roadmap for those who aspire to a life of public service.
Replying to a post on X by Dr R Balasubramaniam, the Prime Minister wrote:
“It was a delight to meet Dr R Balasubramaniam earlier today. Also signed a copy of his book. My best wishes to him for his future endeavours.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ডঃ আৰ বালাসুব্ৰমনিয়ামৰ 'পাৱাৰ উইদিনঃ দ্য লিডাৰশ্বিপ লিগেচী অৱ নৰেন্দ্ৰ মোদী' নামৰ কিতাপখনৰ এটা কপিত স্বাক্ষৰ কৰে
17 JUL 2024 8:28PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ডঃ আৰ বালাসুব্ৰমনিয়ামক সাক্ষাৎ কৰে আৰু তেওঁৰ 'পাৱাৰ উইদিনঃ দ্য লিডাৰশ্বিপ লিগেচী অৱ নৰেন্দ্ৰ মোদী' নামৰ কিতাপখনৰ এটা কপিত স্বাক্ষৰ কৰে। কিতাপখনে প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ নেতৃত্বৰ যাত্ৰা দাঙি ধৰিছে আৰু পশ্চিমীয়া আৰু ভাৰতীয় দৃষ্টিকোণেৰে ইয়াক ব্যাখ্যা কৰিছে। লগতে এই দুয়োকে একত্ৰিত কৰি ৰাজহুৱা সেৱাৰ জীৱন যাপন কৰিবলৈ বিচৰাসকলৰ বাবে এক ৰোডমেপ প্ৰদান কৰিছে।
ডঃ আৰ বালাসুব্ৰমনিয়ামৰ দ্বাৰা এক্সত কৰা এটা পোষ্টৰ উত্তৰ দি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে লিখিছেঃ
"আজি পুৱা ডঃ আৰ. বালাসুব্ৰমনিয়ামক লগ পাই আনন্দিত হ’লোঁ। লগতে তেওঁৰ কিতাপখনৰ এটা কপিত স্বাক্ষৰ কৰিলোঁ। তেওঁৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে মোৰ শুভকামনা যাচিলোঁ।"