Prime Minister's Office
PM signs copy of Dr R Balasubramaniam’s book ‘Power Within: The Leadership Legacy of Narendra Modi’
17 JUL 2024 8:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met Dr R Balasubramaniam today and signed a copy of his book ‘Power Within: The Leadership Legacy of Narendra Modi’. The book captures Prime Minister Narendra Modi’s leadership journey and interprets it through Western and Indic lenses, amalgamating them to provide a roadmap for those who aspire to a life of public service.
Replying to a post on X by Dr R Balasubramaniam, the Prime Minister wrote:
“It was a delight to meet Dr R Balasubramaniam earlier today. Also signed a copy of his book. My best wishes to him for his future endeavours.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দা. আর. বালাসুব্রমনিয়মগী লাইরিক 'পাৱর ৱিদিনঃ দি লিদর্শিপ লিগেসী ওব নরেন্দ্র মোদী'গী কোপী খুৎয়েক পীবা
17 JUL 2024 8:28PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দা. আর. বালাসুব্রমনিয়মগা ঙসি উনখি অমসুং মহাক্কী লাইরিক 'পাৱর ৱিদিনঃ দি লিদর্শিপ লিগেসী ওব নরেন্দ্র মোদী'গী কোপী খুৎয়েক পীখি। লাইরিক অসিনা প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীগী লুচিংবা অমা ওইবগী খোঙচৎকী মতাংদা ইরি অমসুং মসিবু নোংচুপ অমসুং ইন্দিক্কী মীৎয়েংদা পুশিন্দুনা হল্লি, মখোয়বু মীয়ামগী সেবাদা চঙবা পাম্বা মীওইশিংগী রোদমেপ অমা পীরি।
দা. আর. বালাসুব্রমনিয়মনা X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ইখিঃ
"ঙসি অঙনবদা দা. আর. বালাসুব্রমনিয়মগা উনবা ফংবা য়াম্না নুংঙাইজৈ। মসিগী মথক্তা মহাক্কী লাইরিক্কী কোপী অমা সাইন তৌখি। তুংগী লম্বীদা হেন্না য়াইফবা ওইবীরসনু।"