Prime Minister's Office
Prime Minister arrives in Moscow to participate in the 22nd India-Russia Annual Summit
08 JUL 2024 6:50PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi arrived in Moscow on an Official Visit today. On arrival, Prime Minister was received by H.E. Mr. Denis Manturov, First Deputy Prime Minister of the Russian Federation at the Vnukovo-II airport and accorded a ceremonial welcome.
During his visit, Prime Minister will co-chair the 22nd India-Russia Annual Summit with President H.E. Mr. Vladimir Putin. He will also interact with the members of Indian Community in Moscow.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
২২শুবা ভারত-রুসিয়া চহিগী মীফম শরুক য়ানবা প্রধান মন্ত্রী মোস্কোদা থুংখ্রে
08 JUL 2024 6:50PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী সরকার ওইবা খোঙচৎ অমদা মোস্কোদা থুংখ্রে। মহাক থুংলবদা, নুকোভো-২ এয়রপোর্ততা রুসিয়াগী অহানবা দিপুতি প্রাইম মিনিস্তর দেনিস মানতুরোভনা প্রধান মন্ত্রী তরাম্না ওকখি অমসুং তরাম্না ওকপগী থৌরম অমা পাংথোকখি।
মহাক্কী খোঙচৎ মনুংদা, প্রধান মন্ত্রীনা ব্লাদিমির পুতিনগা লোয়ননা ময়াই তাংবল লৌদুনা ২২শুবা ভারত-রুসিয়া চহিগী মীফম পাংথোক্কনি। মহাক্না মোস্কোদা লৈবা ভারতমচাশিংগশু উনগনি।